Sport

Mirel Rădoi a ripostat după ce Dan Petrescu a criticat jucătorii naționalei României: „Nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alți antrenori”

Publicat: 16 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirel Rădoi a ripostat după ce Dan Petrescu a criticat jucătorii naționalei României Nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alți antrenori
Mirel Rădoi a ripostat după ce Dan Petrescu l-a criticat

Mirel Rădoi este foarte nervos și a ieșit la atac după declarațiile date de Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, i-a criticat pe jucătorii naționalei României, după bucuria excesivă pe care au avut-o în urma victoriei contra reprezentativei Austriei, 2-3. Mirel Rădoi  i-a răspuns „Bursucului” luându-le apărarea „tricolorilor”. În primele două meciuri la cârma naționalei de seniori a României, Mirel Rădoi a înregistrat o victorie și un egal.

Mirel Rădoi a ripostat după ce Dan Petrescu a criticat bucuria excesivă a jucătorilor naționalei

Mirel Rădoi susține că îl apreciază pe antrenorul Dan Petrescu, însă este de părere că nu trebuie să preia la echipa națională ceea ce fac alți antrenori la echipele lor. Ba mai mult, Mirel Rădoi nu consideră că partida câștigată de România contra Austriei ar fi fost un meci amical, așa cum a declarat Dan Petrescu.

„Eu nu pot să-i răspund unui coleg. În al doilea rând, este un antrenor foarte bun, care este garanția succesului în România. Asta e ideea noastră, asta încercăm să facem noi la națională, nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alți antrenori sau cum tratează alți antrenori atmosfera la nivel de grup. Partidele nu cred că sunt amicale, din moment ce noi suntem în play-off-ul pentru Euro. Nu cred că cineva și-a permis să spună că CFR Cluj a fost mai bună decât Rennes pe hârtie, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparație dintre CFR Cluj și Floriana. Austria are jucători de la Leipzig, eu nu am încercat să îl supraevaluez, am încercat să fiu cât mai corect. La fel și CFR a plecat cu a doua șansă cu Rennes, cu Lazio, și a reușit să facă o figură foarte frumoasă. Dar nici național Austriei nu se compară cu Floriana”, a declarat Mirel Rădoi, la PRO X.

Ce a declarat Dan Petrescu și l-a înfuriat pe Mirel Rădoi

„Au fost două meciuri bune, două meciuri cu echipe… nu știu, eu nu văd Austria echipă mai bună. Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf prin presă. Când Rădoi a zis că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Deci, ce să mai zic?

Irlanda de Nord au jucat foarte bine, numai portarul lor și ghinionul (n.r. – au făcut să nu câștigăm), iar cu Austria, la fel, echipa a arătat un joc bun și merita victoria. Dar pentru mine sunt două jocuri amicale. Nu știu ce am câștigat. Pe mine m-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci. Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câștigăm cu Islanda și Bulgaria, să ne calificăm la Europene și după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum”, a declarat Dan Petrescu.

 

Adauga un comentariu