Actualitate

Mesaj transmis de Adrian Năstase: „Sper că nu veți lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan!“

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj transmis de Adrian Năstase Sper că nu veți lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan
Adrian Năstase, fost premier al României

Fostul lider PSD Adrian Năstase a transmis un mesaj în care le cere bucureștenilor să nu lase Capitala pe mâna lui Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL USR PLUS.

„Conform deciziilor lui Ionuț Matei și ale lui Băsescu, nu voi putea vota nici anul acesta. Asta nu înseamnă că îmi este indiferent ce se întâmplă la aceste alegeri. Ca de obicei, vă îndemn să mergeți la vot. Indiferent de vârstă. Dar tocmai pentru că îmi pasă, sper că nu veți lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicușor Dan. Dacă nu ar fi candidat, probabil că imaginea lui ar fi rămas una de legendă, sugerând o persoană capabilă să rezolve toate problemele – atat de dificile – ale Bucurestiului. In momentul in care a decis să candideze, au ieșit la lumină toate mizeriile ipocriziei sale. De aceea, nici PNL nu prea îl mai susține. El rămâne «sedus și abandonat»“, susține Adrian Năstase.

De ce candidează Traian Băsescu

Fotul premier Adrian Năstase este de părere că Traian Băsescu nu va lua multe voturi de la Nicușor Dan și că acesta candidează pentru a se răzbuna pe PNL.

„Va lua Traian Băsescu din voturile lui? Puține. Probabil că va lua voturile unor «fideli» care altfel nu ar fi ieșit la vot. De ce candidează, știind că nu va câștiga primăria generală? Din trei motive: 1. din răzbunare, împotriva PNL și USR care nu l-au acceptat în alianță; 2. pentru a tine la reanimare PMP, până la alegerile parlamentare; 3. pentru a obține un număr de consilieri generali (și locali) cu care să participe la diferite jocuri economice în Capitală. În rest, celor care vor să-l voteze, le amintesc că cei care nu țin minte trecutul, riscă să-l repete!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

„Voteaz-o pentru un nou mandat pe Gabriela Firea!“

În final, Adrian Năstase le transmite bucureștenilor să acorde un nou vot actualului primar al Capitalei, Gabriel Firea.

„De aceea, dacă îți pasă pe mâinile cui îți lași orașul, respectând indemnul de la Digi24, voteaz-o pentru un nou mandat la Primăria generală a Bucureștiului, pe Gabriela Firea. În felul acesta, vei da si un vot de neîncredere celui care ar fi trebuit să fie imparțial ca președinte al României si care a devenit un jalnic purtător de cuvânt al PNL in această campanie electorală. În țară, sper să-i votați pe cei care au fost sau care pot fi cei mai buni gospodari”, menționează Adrian Năstase.

Gabriela Firea aduce acuze grave la adresa lui Nicușor Dan

Altfel, Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan că a viciat dezbaterea electorală și că a căutat să o insulte atunci când a folosit cuvântul „panaramă”.

Prezentă la emisiunea lui Radu Tudor, Punctul de întâlnire, Firea a spus că, în locul unor dezbateri electorale pe teme de interes pentru bucureșteni, candidatul forțelor de dreapta a apelat la subiecte precum „cătușe, șpagă și panarame”.

„Eu dorm foarte liniștită noaptea, pentru că știu ce am făcut. Mă întreb, însă, dacă Nicușor Dan doarme la fel de liniștit. Toate instituțiile statului ne verifică (Primăria Capitalei, n.r.) , sunt la noi și au încercat să găsească ceva, dar nu au găsit niciun capăt de ață. Să iasă în față cine a dat șpagă, mie sau altcuiva din Primărie”, a spus ea.

Adauga un comentariu