Actualitate

Marcel Ciolacu: „Moldova este o rușine pentru România! Să vă fie rușine că faceți parte din țară. Sunteți niște scursuri, ar trebui să vă fie rușine!” – VIDEO

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 127 Comentarii
Marcel Ciolacu Moldova este o rușine pentru România Să vă fie rușine că faceți parte din țară. Sunteți niște scursuri ar trebui să vă fie rușine - VIDEO
România este privită cu reticenţă de investitori din cauza deficitului de 2% din PIB

Covrigarul Marcel Ciolacu jignește din nou România, dar și pe români. Într-o nouă apariție penibilă, Marcel Ciolacu spune că el se simte jignit și spune că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.

Ar trebui să ne mulțumească țăranii din Moldova că fac parte din România, din spusele lui Ciolacu. PSD este o jignire, Iașul este o jignire, PSD Iași este o jignire pentru România!

Iași, Bacău, Neamț, Botoșani, Focșani sunt jigniri pentru covrigarul Ciolacu!  PSD, pe plan național este o rușine, Moldova este o rușine.

Covrigarul Marcel Ciolacu spune zâmbind că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

Covrigarul Marcel Ciolacu a vorbit joi într-o conferință de presă la Timișoara despre autostrada care leagă Moldova de restul țării și a spus zâmbind, fără nicio jenă și fără pic de ruține că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți. Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a fost declarația făcută de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Să vă fie rușine că faceți parte din România. Sunteți niște scursuri, ar trebui să vă fie rușine că faceți parte din țară!

Declarația lui Ciolacu despre Buzău, la minutul 28.00:

Comentarii
  • Pai Eminescu, Creanga, Enescu si multe alte genii au fost moldoveni. Cum sa ii comparam cu un imputit de politruc analfabet si vanzator de covrigi care a fost lacheul lui Iliescu si Omar Haysam? Stai linistit ciolaxule, nu esti moldovean ca nu meriti, esti o jigodie care isi vinde tara. Dragi frati moldoveni, sper sa nu votati acest ratat si banditii din partidul condus de el.

  • Arătați înregistrarea asta prin toate cătunele Moldovei. Să vadă fraierii care au votat și votează în continuare PSD. Și ne mai mirăm că apar partide ca SOS sau AUR. Să nu -l jignească, auzi, pe el, care a luat bacalaureatul la 40 de ani!!!!! Un incult, un agramat, un politician execrabil!!!!

  • Un jeg de om acest covrigar de la Buzău, o nulitate, cu bacul luat la 40 de ani, rușine PSD dacă președinte de partid a ajuns un astfel de om…spune multe despre calitatea oamenilor din partid…Lasă-ne covrigarule…

  • Prim ministru mai prost ca Ciolacu nu există. Prin declarațiile sale belicoase PSD va pierde zeci de mii de voturi. Merită din partea moldovenilor plăcuța suedeză.
    Personalități nascute la Buzău:
    1. Vasile Cârlova (1809 – 1831), poet, ofițer;
    2. Nicolae Pâcleanu (1824 – 1878), politician;
    3. Anton Carp (1849 – 1914), om de stat, ministru, guvernator al BNR;
    4. Alexandru Marghiloman (1854 – 1925), om de stat;
    5. Constantin Sărățeanu (1862 – 1935), magistrat, om politic;
    Și cam atât.
    Personalități născute în Botoșani:
    1. Mihai Eminescu (1850 – 1889), poet, prozator și jurnalist;
    2. George Enescu (n. 19 august 1881, – d. 4 mai 1955,), compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor român.
    3. Ștefan Luchian – (n. 1 februarie 1868, – d. 28 iunie 1916), pictor român.
    4. Octav Băncilă (n. 4 februarie 1872 – d. 3 aprilie 1944), pictor realist român
    5. Nicolae Iorga (n. 17 ianuarie 1871– d. 27 noiembrie 1940) istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memorialist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar și academician.
    6. Leon Dănăilă (n. 1 iulie 1933) medic specialist neurochirurg la Spitalul „Gh. Marinescu” din București și politician. El a fost ales membru corespondent al Academiei Române (la 24 octombrie 1997) și apoi membru titular al acesteia (din 20 decembrie 2004). Numărul mare al intervențiilor chirurgicale realizate (peste 40.000), precum și excelentele rezultate obținute postoperator prin reducerea semnificativă a mortalității (sub 4%) îl situează în rândul celor mai mari neurochirurgi din lume.
    7. Grigore Antipa (n. 27 noiembrie 1867 – d. 9 martie1944,), biolog darvinist, zoolog, ihtiolog, ecolog, oceanolog și profesor universitar român.
    8. Părintele Cleopa (n. 10 aprilie 1912 – d. 2 decembrie 1998, Mănăstirea Sihăstria) renumit trăitor al credinței ortodoxe, scriitor și filosof.
    9.Patriarhul Teoctist, (n. 7 februarie 1915 – d. 30 iulie 2007) fost Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române între anii 1986-2007;
    10. Grigore Alexandru Ghica (1807- d. 1867), a fost ultimul domn al Principatului Moldovei sub numele Grigore al V-lea Ghica.
    Și lista poate continua….

  • Un bișnițar piețar de Buzău agramat și frustrat care a fost prea mult băgat în seamă. Ăsta trebuie să iasă urgent din jocul politic.

  • Nu inteleg, a spus Moldova este o rușine pentru România! Să vă fie rușine că faceți parte din țară. Sunteți niște scursuri, ar trebui să vă fie rușine!” ?!, sau asta e concluzia jurnalistului care a scris articolul? Ca nu pare sa spuna cuvant cu cuvant acest lucru, ci doar : „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

  • Moldova nu te voteaza Colaculeeeeeee! Moldova nu voteaza Psd ,Pnl,Usr!!!!!! Toata tara nu te voteaza Colaculeeee! Toata tara nu voteaza Psd ,Pnl, Usr!!!!!!!! La gunoi disperatilot ca prea va bateti joc de poporul roman de la care mai asteptati inca si voturi nerusinatilor, nemernicilor!

  • Degeaba te agiti Ioana, Ciolacu nu are de unde sa stie personalitatile enumerate de tine. La covrigarie se foloseste alta “materie prima”.

  • Răstălmăcire belicoasă, trebuia întrebat imediat ce înseamnă ceea ce a spus,, dar convine apa la moara, subiect de discuție lunga și incriminatorie,

  • Ciora buzoiana, un vierme care nu a lucrat nicaieri ani de zile , GONACUL lui HAISAM, asta este JIGODIA CIOLACU ! SICTIR CIROI IMPUTIT !

  • CE MIZERIE DE ARTICOL, CU AUTOR NECUNOSCUT ! PROPAGANDA DE PROASTA CALITATE, PROBABIL SOSOCARA, HAURISTA ORI A ALTOR ” SCURSURI”, VAI DE CAPUL LOR !

  • Cand vine la Iasi covrigarul asta trebuie macelarit! Sa – i aratam noi moldovenii cei prosti suntem . Suntem prea buni si linistiti si permitem toate mizeriile acestor limbrici de la guvernare. SA – L MACELARIM pe covrigar cand vine in Moldova si nu numai pe el !!!! Alooo se aude ?

  • Degeaba vă supărații..de fapt a spus adevărul .Moldova a ajuns așa la nivel național din cauza corupției , a doritorilor de scaune plușate ,de vile și de vacanțe exotice…și să nu uităm să punem pe listă și doritorii de pupături pe labe…! Ciumă galbenă sau roșie tot boală este . La nevoie , în a acoperi nelegiuirile își fac servicii unii altora ! Pe cine dracul să votezi …?! Toți arată cu degetul unul spre celălalt divulgând câte și mai câte…vorbe și iar vorbe ca de obicei . A fost vreo unul care a făcut întocmai ce a promis ? A fost tras la răspundere dacă nu a făcut ce a promis ? NU !

  • Ai cam multe nick-uri mosh carnetel,esti cam violent da’ ce sa ceri de la un encefalopat,cat priveste Chiolachu vanzatorul de tara ce sa ceri de la un tigan de Buzau,aveti ce vota Dreapta Unita nu panarame ca sos si haur!

  • Cu toata frustrarea,Ciolacu are dreptate.Daca Fenechiu,Nichita,Panseluta,Solcanu,si restul „elitei „politice moldave si-ar fi dat interesul pt tara,pt Moldova,astazi Ciolacu nu si-ar mai fi permis sa ne umileasca!Asa,stam prin crasme,umblam dupa combinatii si magareli.Nu ne-a preocupat defel de Moldova noastra.Si acum,rapanosul asta de covrigar ne scuipa in freza!

  • Moldova era mult mai bogata ca Muntenia la momentul Unirii Principatelor . Ca PIB si ca nr de locuitori. Erau 3 sau 4 orase cu peste 100k loc. in Muntenia doar 1. Ei bine , in cei 165 ani , peste 70% din timp am avut ca PM un muntean sau oltean.

    Oare de asta ne merge atat de bine in tara asta?

    Daca aveti internet si pentru alceva inafara de a comenta aiureli , puteti verifica.

  • Sa umflat fasolea-n moldoveni,mamaligarilor de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca aceasta provincie a fost privita ca o anexa a cioflingarilor din bucale indiferent cine a condus aceasta tara,cea mai mare greseala a lui Cuza a fost unirea cu o provincie care la ora aceea era mult subdezvoltata fata de Moldova iar panaramele trimise din Moldova sa ne reprezinte la bucale nu au fost decat niste marionete care si-au urmarit doar interesele lor!

  • Doamne, parca nu-mi vine să cred că spune așa ceva în prim ministru și care se mai vrea și președinte. Vă rugăm toată lumea să meargă la vot, daca este adevărat așa ceva nu se poate.

  • Fasolea se umfla si in dobitoace , dar tinand cont ca si omul e un dobitoc , trageti voi concluziile. Eu v-am relatat un fapt verificabil . In rest ,fiecare dupa cum il duce mintea!!

  • Coilacu trebuie apreciat că a spus adevărul. Asta este părerea celor de la București despre Moldova. Moldova care în caz de atac rusesc este abandonată. Moldova nu contează decât la vot. Vorba lui Lăpușneanu ” prosti dar multi”. Așa sunt priviți moldovenii dintotdeauna la București. De aceea si-au lăsat copiii și au plecat în țări străine pentru a asigura o pâine pe masă. Acești impostori profită de starea de sărăcie și cu un kg de ulei și unul de zahăr își asigură votul. A se vedea cazul Vaslui al președintelui PSD care acum s-a apucat de făcut denunțuri. Acum se vede de ce la Iași nu au fost trimise fonduri pentru dezvoltare și suntem lăsați la mâna sorții. Pentru că suntem moldoveni. Atât își aduc aminte de Iași de 24 ianuarie și Sf Paraschiva când vin, promit și pleca cu zâmbetul pe buze că am mai prostiți niște „moldoveni”=niște prosti=niște săraci. Acum PSD Iași văd și ei că au fost abandonați la început de campanie. Dacă vor să mai remedieze ceva ar trebui să se dezică public de Coilacu. Dar nu o vor face. Cel puțin PNL, cu care sunt în alianță, au facut-o. Timid dar au facut-o. Aștept reacția primarului Chirica. Și Coilacu mai vrea președintele României? Pai Moldova nu este România sau trebuie să trecem la ruși. Pe o așa gafă, în vest, Coilacu era istorie.

  • IEȘENI SĂ NU UITAȚI PE 9 IUNIE CĂ BOGDAN BALANIȘCU ȘI BOGDAN COJOCARU SUNT SLUGILE LUI MARCEL, CEL CARE A JIGNIT ÎNTREAGA MOLDOVĂ

  • Parlamentul este cea mai mare grupare de interlopi ai României.

    Așa zisele clanuri de tigani din România sunt doar uneltele parlamentarilor. Atât timp cat au o susținere politică in România, nu au cum sa dispară. Capii lumii interlope se afla chiar la conducerea României.

  • Țărănoiul ăsta de Buzău, prin declaratiile lui isi va face colegii sa piarda multe voturi. Oricum pentru ei, Moldova nu inseamna mare lucru. Este timpul sa avem voci in parlamentul Romaniei si in guvern care sa aseze si zona moldovei pe harta Romaniei, concretizata in investitii pe toate planurile, dar mai ales in planul strategic de aparare. Prostul asta, chiar daca zice el ca a facut o gluma, e o gluma proasta pe care nici la ma-sa in casa nu trebuie sa o faca, iar consecintele le va vedea. Va fi huiduit masiv in toata zona Moldovei, iar oamenii se vor razbuna pe PSD, votand pe altii…nu conteaza care, numai PSD ul covrigarului asta idiot, nu.

  • Bai moldovenilor! Cum ma sa va imaginati ca un personaj select ca Ciolacu e din Moldova aia a voastra? Cum sa jigniti omul asa?
    Lasa ca vin acusi alegerile si da Moldova Rusiei partidul comasat. A si zis Geoana ca se concentreaza NATO pe apararea Munteniei, Transilvania fiind protejata de Carpati, in timp ce Moldova, da-o incolo.
    Atunci Ciolacu va fi fericit, cand Moldova va fi data Rusiei si nu va mai putea fi jignit ca ar putea fi moldovean.

  • Asta se întâmplă când needucați sau concetateni de ai noștri care nu și iubesc țara și semenii ajung la putere în România. Suntem diferiți și noi românii, așa cum sunt italienii din sud diferiți de cei din Lombardia sau Tirolul de Sud, sau francezii provensali de cei din Bretania , dar să îți jignești ca lider concetățenii pentru ca locuiesc în zone care au fost mai dezavantajate de a lungul istoriei???

  • După această „glumă” a lui Ciolacu-de-la-Buzău, mă întreb ce replică ar mai putea avea doamna Maia Sandu – Președinta Republicii Moldova?

  • Și uite așa Balaniscu și Cojocaru au spus adio la alegeri. Bine că Balaniscu era sub nivelul mării acum e la nivel de nucleul pământului. Băi ăștia din PSD chiar nu vă treziți. Hai repede tricouri pe voi cu ” Și eu sunt Moldovean!”

  • Asta se intampla cand conduc niste analfabeti o tara, o companie, o comunitate. Analfabetii ar trebui sa spele WC-uri, nu sa conduca tari, Guverne, state, orase, nu sa scrie pe la ziare, dandu-se drept mari jurnalisti, cand ei sunt veniti de la Kuru-vacii, judetul Bacau! Din pacate, le-am dat nas unor nulitati prea multi ani si, acum, se urca pe masa si dau cu ratul in troaca, dupa ce s-au saturat!

  • Afirmatia „Buzăul nu este în Moldova și va rog sa nu ma jigniti” nu mai are nevoie de nici o explicație. Ciolacu trebuie destituit din funcția de prim ministru imediat, retrasa cetățenia romana și sa fie declarat Persona non grata pe teritoriul României. Afirmația este extrem de grava. Dovedește ura și dispreț fata de vreo 6 milioane de români, fără a lua în calcul Moldova de dincolo de Prut. Tot psd ul din Moldova trebuie sa-si retragă sprijinul politic iar demisia lui din funcția de prim ministru sa fie cerita și de PNL imediat. Altfel, PNL și PSD din Moldova nu vor mai fi votați de nici un moldovean. Și asta trebuie făcută acum, nu mâine. În numele moldovenilor, mars afara din tara Ciolacule ‐ valah negru ( asa erau numiți muntenii în scrierile cronicarilor străini). Sa-ți fie rușine!

  • Greșit… Moldova a fost văzută de toți când a fost cu retrocedările de terenuri agricole și păduri…! Nici astăzi mulți proprietari de drept nu au intrat în posesie fiind blocați în procese absurde și chiar și câștigându-le au rămas pe hârtie …! Ce să mai spunem despre funcționarii și arendașii care au păpat și ei câte ceva de fiecare dată când un primar corupt sau indiferent a câștigat alegerile . Bani de la UE ramborsabili sau nu au fost cheltuiți fără să aducă un viitor și o stabilitate satelor sau orașelor . Și da..! moldovenii sunt renumiți ca fiind fără valoare deoarece din moldova au ajuns prin funcții importante în parlament ,senat, reprezentanți în parlamentul UE și s-au dovedit a fi trădători și incompetenți ,lacomi mereu fămânzi ! Și da…s-au bucurat de un mic și o bere alegătorii ! Și nu s-au răzvrătit când au fost înșelați până și de popa din sat …Aceasta este realitatea Moldovei mulți și…vai de noi ! Buni de slugi .

  • Nea’ Ciolacu…dacă ,,tăceam ” filosof rămâneam bre…! Ai scos prumbelul pe ,,ușă” și ți-ai pus Moldova în cap . Știi , toți cei care nu te-au crezut inteligent acum le pare rău că nu au pariat la greu ! Făceau un bănuț acum de sărbători văzând cum s-a scumpit tot ! Paște…fericit nea Marcele de Buzău !

  • Cerem tuturor politicienilor indiferent de culoare sa facă front comun și sa ceara imediat, oficial, destituirea din funcția de prim ministru a numitului Marcel Ciolacu pentru ura nedisimulata fata de romani. În rest, ne ocupam noi. Ciolacule, Moldova inseamna finalul tău politic dar și calitatea de cetățean al României! Bestie! Nici scuipatul nostru îl merita. ADIO!

  • Pe Ciolacu l-o luat gura pe dinainte. Daca altii nu spun, sa nu credeti ca gandesc altceva.
    Pe de alta parte, ia ganditi-va cam ce poti gandi despre Iasi stiind ca la carma stau doi urmariti penal : Alexe si Chirica.

  • Vad ca nu explica nimeni cine este si la PNL Iasi. „Fost judecător și profesor universitar, Corneliu Turianu s-a plâns autorităților că: „MURARU DAN-ANDREI este cel care a săvârşit infracţiunea de şantaj prevăzută şi pedepsită de art.207 alin.(1) si (2) n.c.p., urmărind ca prin ameninţarea subsemnatului cu darea în vileag a unei fapte imaginare, compromiţătoare pentru mine, pretins existentă în dosarul meu profesional sustras de fratele său geamăn MURARU ALEXANDRU-IULIAN, să mă constrângă să demisionez din Colegiul CNSAS în favoarea numirii pe aceeaşi funcţie a fratelui său geamăn (prin intermediul P.N.L., ai căror membrii sunt ambii fraţi gemeni, precum şi ministrul Chiuariu).

  • Ei hai , la ce va așteptați de la un țigan turc cu numele ciolaku “ciungu” in limba turca , el este o scursura cu rădăcini dobrogene , muntene fanariote , asta va conduce ilegal ca sunteți proști grămadă cu toții și vă meritați soarta de prosti ! , sau la votat vreun român pe ăsta prim-ministrul țării și nu știu eu ?

  • Prin comparatie cu ceilalti romani, doar moldovenii sunt rusinati de ei. Doar moldovenii isi schimba accentul cand se afla in alta zona. Ardelenilor li se rupe de accent. La fel si oltenilor, banatenilor, etc. Da” le sare mustaru’ cand altii le spun treaba cu rusinea.

  • foarte bine, s-au folosit de noi moldovenii 34 ani si acu se sterg la cur cu noi PSD-ul. nu-mi amintesc vreun tur de scrutin ca Moldova sa nu fi fost ROSIE dupa rezultatele alegerilor fie locale sau parlamentare. votati PSD in continuare daca rageti a prostie. va cumpara voturile cu ulei, zahar, faina, tichete sociale, carduri de alimente, carduri de energie si apoi ei va fura cu miliarde €.

  • Ha , ha ! Buna asta ! PM acestei tari face o gafa de analfabet , iar psdistii dau vina pe ,,ceilalti” . Scoala ruzzeasca un plina actiune.

  • Va anunt pe aceasta cale ca e vai si amar in filiale PSD penetrate de ,,inteligenta sudica” de prin Moldova , includeti aici ,,prietenia ” intre primarul Buzaului si al Chisinaului

  • @ Plm ✠ – „Acum inteleg de ce rezoneaza cu Iohannis: au aceeasi parere despre romani.”

    Buna asta! 🤣🤣🤣 Cred ca e singurul premier al României de la PSD care se înțelege de minune cu Iohannis.
    Defapt PSD se înțelege acum destul de bine cu PNL pe mai multe planuri.
    Furi si tu puțin, mai fur si eu puțin, si tot așa. 2-3 ani noi, 2-3 ani voi la guvernare. 50%/50% ca sa fim toți mulțumiți si sa nu ne suparăm unii pe alții.

  • Din 1990 toti Parlamentarii PSD din Iasi au votat permanent impotriva dezvoltarii Regiunii de Nord Est, inclusiv vot impotriva pentru A8 in frunte cu madam Gavrila. Asa ca, Ciolacu considera ca aceasta Regiune nu face parte din Romania. Nimeni :parlamentari, europarlamentari, etc. nu au facut nimic pentru acest judet numit IASI. Ne meritam soarta pentru ca ani si ani judetul Iasi este si a fost ROSU. Moldoveni urmasii lui Stefan Cel Mare va rog sa ne luam inapoi MOLDOVA noastra Iubita si care a dat Romaniei cele mai multe Personalitati, comparativ cu celelate regiuni. HAI MOLDOVA mea draga ocupa locul pe care il meriti si dale cu tifla celor care nu cunosc istoria acestui neam. Nu asteptat elogii de la un analfabet functional care luat bacalariatul la 40 de ani si a cumparat diplomele refeitoare la studii ulterioare. Din pacate noi am votat aceste nulitati. Va rog din suflet mergeti la vot pentru ca sa nu mai avem toti analfabetii functional in functii care sa decida devalizarea Economiei Nationale, saracirea noastra si inbogatirea lor. Romania Trezeste! Sper sa nu fiu cenzurat prin ne afisarea mesajului. Daca da inseamna ca acest ziar nu este al poporului, apara Nomenclatura post decembrista.

  • Suntem in campanie electorala si e imposibil sa nu aflam , pe surse sau nu , cum se duce psdul la vale in sondaje zona moldovei dupa aceasta desteptaciune marca Buzau. Stati linistiti , moldovenii ,,e prosti”

  • Suntem in campanie electorala si e imposibil sa nu aflam , pe surse sau nu , cum se duce psdul la vale in sondaje zona moldovei dupa aceasta desteptaciune marca Buzau. Stati linistiti , moldovenii ,,e prosti”

  • Mai prostalane, du-te in spirt, lake sportiv ce esti! Te asteptam in moldova, in capitala tarii, in Iasiul uitat de toti si ai sa vezi ca suntem mai uniti ca niciodata, scursura fripta ce esti!

  • Frați Moldoveni, sper sa nu uitati aceasta propoziție a premierului Romaniei pana cand mergeti la vot! Please🙏 !Nu doar el gandeste asa, toti absolut toti din zona de sid si vest a țării asa gandesc despre noi moldivenii ! In cei 34 de ani de la ,, revoluție” ..dați un search memoriei dumneavoastra si vedeti cum a fost reprezentata Moldova la nivel central ( de noi moldovenii) si ce proiecte mari s-au facut in zona Moldovei!!! Sa mergem la vot si sa-i desființam , sa-i bagam in manualul de istorie! TRAIASCA MOLDOVA! Sant apolitic, nu simpatizez nici un partid dar , psd-istul asta ordinar , m-a jignit cum n-am fost niciodată pana la 60 ani ai mei! Sunt revoltat maxim! ..
    .Ei sunt alta rasă! ( buzoieni, banateni, olteni, bucuresteni).. noi lumea a treia! Va dați seama ….,, să nu-l jignim ca -i moldovean”!!!!!! 😡

  • Fututi hristosii matii bosorugule , valea langa iluescu futemas pe mortii matii. Ai stat ca boul pe coada mai bine de 30 ani si ne dai lectii generatiei noastre?!

  • Iar a comentat MoS Lisman cu al lui ,,ar trebui”.Mosule , ai sange un instalatie, dute hodorogule si fă ceva!! Mai lasa cu asye ,,ar trebui” Tu ,,trebuia” sa o faci la timpul tau , a ly tatuca iliescu ny sa vii acum sa ne spyi ,,ar trebui”Mars in pudza matii de comunist imputit

  • Bai asta de la ora 11:16 pm. Cu cine dracu te cerți? Du-te și trageti-o în cur, ca sa-ti iasă rahstul din cap, labagiule! Iliescu ești chiar tu, este generația ta, nici nu vezi ce scrii, ratatule! Hai sictir

  • Traiasca MOLDOVA ! traiasca MOLDOVENII! D EMISIA COVRIGARULUI! Toate partidele si noi toti in strada ! spune:

    Suntem 6 milioane de moldoveni ! Unirea sa – l ucidem pe Ciolacu ! Cat ar mai trai ( f putin) in aceasta tara, la Iasi ,in Moldova sa nu aiba curaj sa puna piciorul ca sicriul il mananca . Uraste moldovenii ,uraste romanii la fel ca iohanis ciuca jidanul simonis si toti limbricii astia Psd , Pnl, Usr care se omoara pentru voturile noastre acesti viermi intretinuti de moldoveni si toti romanii pe salarii uriase. Pe 9 iunie si la prezidentiale zeroooooo voturi maimutelor Psd , Pnl, Adu.! Daca votam acesti criminali , noi singuri ne votam moartea noastra , dupa alegeri astia ne baga in razboi si ne vor condamna si mai tare la moarte prin infometare , ne vor extermina

  • Este un draq de miilitian pensionar pe aici ,care de ceva timp jigneste pe toata lumea care nu e pe ,,felia” lui. Pana acum l-am tratat cu indiferenta si cel mult cu sarcasm sau ironii. Gata. Da-l in pwla mea de hodorog. Toti suntem prosti numai el cu carnetica lui se cred mari si tari.

  • Duten pidza matii si ucide pe cine vrei tu ,tataie. Termino cu ,,imperativul” mortii matii de comunist.
    ,,sal ucidem”
    „ar trebui”
    ,,sa ne cacam”

    Mortii matii cu diareea matii

  • Tataie , iri demonstrez ca nu sutem TOTI drogati , alcoolisti , boschetari , ukrainieni si cum ne-ai mai etichetat tu pe aici. De ce crezi ca numau tu hodorogule si sosoaca sunteti cei mai buni romani iar ceilalti nu?Pana acum m-am purtat cu manusi.

    Fututi neamun cur de bosorog ,priveste in calendar , numara cati sfinti sunt in 365(6) de zile si asteaptate la un limbaj academic

  • Mai prostalaule de la ora 12: 19 am ai mankat kkt yoata ziua in acest ziar azi ai scris
    50 de comentarii in toate articolele din acest ziar cu injuraturi la adresa noastra ls toti si obscenitati si deliruri ,vezi bosorogi babe drogatule si nimeni nu te intelege ce vrei . De 2 ani ne batjocoresti pe toti in acest ziar . Mars in piz – da ma – ti in tara ta spuonule teroristule ,traficantule de droguri ,de persoane ,asistatule social! Nu – ti convine ce scrie in acest ziar nu – l citi!!!! Este ziarul romanilor , tu mars in tara ta ! Te hraneste Psd – Pnl- Usr? Nu drogatule ,alcolicule ,noi te hranim pe banii nostri care muncim.. xpulzarea spionilor teroristilor ucrainieni , teansnistreni , din R moldova . Du – te n psd -ul si pnl – ul si usr – ul sicriului ma -ti! Mars ls socols ls dezkntoxicare de droguri , .mai cap fara neuroni

  • Si tu sa ne pupi in cu ,r pe tot poporul roman cu ma – ta s cu i tot psd – ul si pnl – ul si usr – ul tau , mars jigodie ,expulzarea si exterminarea transnistrenilor ,ucrainienilor si din R. moldova care va ascundeti aici in Romania si batjocoriti poporul roman. Este in baza de date evidenta tuturor strainilor care stau in Romania!

  • Ajunge!si asta este o metoda de a deturna atenția unora de la principalul motiv , în cazul nostru afirmațiile lui Ciolacu. Și mai cred ca sunteți unul și aceeași persoana! Dacă este asa, este jenant felul în care o faci: infantil și needucat. Este ușor sa fii mitocan, dar greu sa fii om!

  • Asta este profesia mea ! Trebuie sa te prind pe tine! Cand cineva te priveste insistent sau in alt mod nu ti se pare ciudat? Asta este profesia mea !!!!! Arhivez de 2 ani toate comentariile tale in acest ziar . De ce ? Asta este profesia mea. Poate sunt un tanar care munceste in domeniul a s. a sau un d. p. sau a. s. i. sau s. I. d.. cu misiuni mai dificile si…. cam multe.

  • Bă 4 clase , carnetel , Lisman ,Tibincu cum draq sa-ti mai zic. Ti-am astras atentia la cateva reguli gramaticale ca apoi sa vii si sa dai lectii de gramatica , ti-am zis sa nu mai ,,bati” space nici inainte nici dupa cratima ca te cunosc toti de pe aici cum scrii , te-am rugat sa nu ne faci pe toti drogati , alcoolisti , boschetari , ukrainieni si multe altele daca nu suntem cu tine si cu sos.Numai comunistii spuneau _ cine nu e cu noi e impotriva noasta. Zilnic ai scris ,, Votez SOS , Votez Sosoaca.Dar nimeni , absolut nimeni nu a scris vreodata ,,Votez PSD sau PNL sau altceva. EU , daca vedeam asta , flenduri il faceam.Cand o sa incetezi sa ne jignesti , atunci poate ,voi inceta si eu.Deci ,tine-te bine ca iti fac zile fripte la foc marunt.

  • Ala este unul si acelasi BOU care de 2 ani publica toataaaa ziua si noaptea comentarii batjocoritoare la adresa tuturor romanilor!

  • Bine bă carnetel , ai hartie igienica si tu si carnetica ptr tor neamul tau .Arhiva de 2 ani , cam cat s-a scris aici cred ca trece de 100 m cubi.

  • ????? Care este problema ta idiotule ,vad ca esti aproape de sinucidere , spui ca ,,DAR NIMENI, ABSOLUT NKMENI NU A SCRIS VREODATA VOTEZ PSD SAU PNL
    SAU ALTCEVA „”””” Cine ar mai vota Pnl sau Psd ??? Doar tu cretinule . Votez AUR votez Diana Sosoaca !!!!! Bravo mie ,bravo noua ! Ha ha ha haTu crapa de ciuda nu vezi cata ura ai in tine krapa dracului.

  • Hahaha , hodorogul crede ca prinde șpioni!!!Si cine tea oprit schizofrenule sa ma prinzi?Sau nu ai prins pe nimeni in 2 ani (cam de atunci cred ca ai dat de gustul internetului)si teau trecut in rezerva ?

  • O tin tot asa pana dimineata cand ies de la munca. Abia imi trece tura mai repede. Ma tine vanatorul de șpioni inchipuiti in priza.

  • Poate a avut si covrigarul analfabet un moment de sinceritate ! Eu cred ca el era baut sau drogat si i – a scapat adevarul . Concluzia mea : de 33 de ani Moldova voteaza doar Psd si Pnl , de asta se simte jignit Colacul wc ca Moldova voteaza de 33 de ani Psd si Pnl. Poate meritam aceasta palma. Restul tarii sa vedeti ce pun ciomagul pe Moldova daca moldovenii voteaza iar Psd – Pnl.

  • Partidele de opozitie sa ceara DEMISIA COVRIGARULUI in Parlamentul Romaniei si dosar penal covrigarului pentru ura nationala ,instigare la ura nationala , discriminare directa si intentionata . Toate partidele de opozitie prin filialele lor din toata tara , in strada la proteste si noI toti moldovenii sa ne alaturam lor. ,,●Demisia covrigarului!!!!!! Jos iohannis care l- a pus pe covrigar premier !!!! Jos Psd – Pnl ‘”””” ●asta am pregatit eu personal la protest, am scrls pe un carton plastificat. Toata Romania se va alatura moldovenilor , in plus vom demonstra intregii tari ca moldovenii nu mai sunt nici Psd – isti nici Pnl – isti . Haideti unirea si organizarea l, sa ne mobilizam masiv , sa demonstram ca moldovenii sunt mandri de Moldova celor mai mari personalitati literare ,istorice , diiplomatice , muzicale din tara.

  • Foarte multa lume pare surprinsa de spusele lui Ciolacu. Chiar credea cineva ca lui sau altui politician ii pasa de altceva in afara de persoana proprie? Singura greseala a fost ca a verbalizat ce a gandit dar toti gândesc la fel.

  • Întrebare : unde se vor duce toate persoanele care au aparținut acestor partide psd, pnl etc. ?! Adică nu cumva ei știu , au înțeles că până aici le-a fost cu furatul lor și altele ,și deja și-au preparat un ,,planul B ” ? Adică același ,,bădie” dar cu altă pălărie ? Spun asta deoarece aud cum traseiști penali sau din cei care li s-a dat puțin sau deloc din ,, ciolan ” acum își vor scoate pârleala în noul ,,cuib” . Și pentru tine nenea care spionezi de 2 ani te întreb : ăia te plătesc bine ca să bați ” câmpii ” ? Sau ai inventat asta cu ,,serviciul meu” ca să te dai important …spun asta deoarece în afară de vorbă goală , vulgarități și mojicii scrise cu o gramatică discutabilă nu am citi altceva . Ai făcut măcar 4 clase și astea la seral ?! Nu putem să fim mereu de acord în toate dar trebuie să avem respect și pentru opinia celuilalt . Poate făcându-te înțeles ai putea schimba părerea cuiva prin argumente educate …ce zici ? Ai putea să-ți faci niște prieteni în loc să primești înjurături . Ce spuneți voi toți acei care răspundeți cu vulgaritate și mai mare la un asemenea personaj…? Din păcate am citit și comentări vulgare scrise de o doamnă care chiar având dreptate i s-a micșorat meritul din cauza modului de a scrie tot ceea ce-i trecea prin cerebel stropite bine cu același mod vulgar tipic masculin (?!) O zi bună să aveți ..!

  • Reper ? Ce perspectiva are Romania cu acest Reper ? Este un partid mic ,inutil ,fara niciun interes national. Noi trebuie sa votam partidele suveraniste nationaliste AUR si SOS Romania! Asta este alegerea in toate tarile Ue pențru 9 iunie si la toate alegerile. Tarile Ue s – au saturat de actuala dictatura de la bruxelles , suveranistii vor schimba totul si in tara si in PE!

  • Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti a respins candidatura Dianei Șoșoacă, președinta partidului S.O.S. România, pentru funcția de primar general al Capitalei, deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de senatoare.

  • Mosh Carnetel , rogu-te cauta in arhiva si zi-ne cine e cel cea postat la 2:12p.m. E drogat , alcoolist , ucrainian sau e ,,prietenul” tau , drogatu’ care posteaza zilnic de 30-40 ori?Pune arhiva la treaba in folosul comunitatii!!

  • Blestemati fie cei care voteaza PSD- PNL! Ne- au distrus 33 de ani si voi vreti cu criminalii PSD – PNL inca 10 ani? Astia ne vor extermina. Blestemati fie cei care voteaza PSD – PNL!

  • Numai IDIOTII s-au vaccinat, unii pentru mici si bere, cu arma biologica numita vaccin !
    Numai IDIOTII se vor duce la vot sa-si voteze calaii !
    Asa alegatori asa alesi ! CRIMINALI si victime IDIOATE !
    Ciolacu si Ciuca sunt jidani.Iata dovada : Sobolanii Paduchiosi Tradatori Ciuca si Ciolacul la ei acasa https://vk.com/video629036819_456240599
    ,,DE LEGAT’’ , pe principiul ce le este scris pe ecuson le e pus. https://www.activenews.ro/thumb-637?/articole/188507.jpg
    Este clar ca lumina zilei ca pulitrucii retardati nu au simtul realitatii si nici simtul penibilului, si ne cred idioti asa cum sunt ei.
    Acum toti criminalii tradatiori si jefuitori din politichia de doi bani din Colonia Romanica spun peste tot ca ,,sunt aproape’’ de romani, de p…a mamelor lor parashutizde care i-au fatat, iar pana acum au votat legi impotriva poporului roman, IDIOT – este adevarat, dar si sugator de p…a de criminali pulitruci.
    Asa popor IDIOT asa pulitruci CRIMINALI si retardati !
    Acesti CRIMINALI, TRADATORI si JEFUITORI nu-si dau seama ca doar IDIOTII ii mai baga in seama ? Ba… cred ca isi dau seama, insa mizeaza pe faptul ca IDIOTII sunt majoritari si chiar daca i-au omorat cu arma biologica numita vaccin oferindu-le mici la schimb, IDIOTII vor merge la vot si vor vota CRIMINALII care i-au eutanasiat.
    Pana la sfarsitul anului, incepand din Octombrie, vor muri IDIOTII vaccinati si infestati, fara numar, pentru ca ,,praful sarharian’’ aruncat peste Romania continea metale grele si Oxid de grafen – IDIOTII nici nu stiu despre ce vorbesc eu.
    Cand a fost eclipsa in Vacaria SUA pe 8 Aprilie, s-a folosit aceeasi metoda, si urmeaza ca in maxim 6 luni sa inceapa decesele in masa de cancere provocate de acest praf in combinatie cu vaccinul.
    Nu conteaza daca ma credeti, pentru ca oricum nu conteaza si nu contati.
    De murit, IDIOTII sigur vor muri pe capete. Asa va fi Romania mai curata.
    Desigur ca pulitrucii CRIMINALI s-au facut ca se injecteaza dar i-au lasat pe IDIOTI in ofside, si acum pulitrucii nu vor fi afectati de cancer dar vor fi afectati de STREANGUL care se apropie cu viteza de ei.
    Lor li se pare ca vor mai exista printre oameni pana in 2025, dar se inseala.
    Chiar era necesara o astfel de DERATIZARE pentru ca s-a vazut cat putregai exista
    pe pamant ! Dumnezeu nu doarme si stie ce trebuie facut cu IDIOTII si Jivinile Spurcate !

  • Pentru Mihai, ești idiot mon cher. Ai creierul spălat și sincer, m-am cam saturat balivernele voastre. Am sa-ti dau o informație care sa te pună pe gânduri. Vaccinul anticovid are menirea de a ocroti viețile celor care s-au supus ușor si și-au dovedit încrederea în oculta mondiala , fata de ce va urma. Stai liniștit. Voi veți crapă, pentru ca nu aveți nimic care sa va apere organismul la ceea ce va urma. Cum crezi ca oculta mondiala ar accepta sa prelungească viata unor rebeli? Sunteți atat de prosti încât voi privi cu placere sadica cum veți fi striviți unul câte unul în stil record! Fraiere

  • Bravo Mihai ! Trebuie o deratizare masiva in Romania ,sunt foarte multi sobolani la guvernare. Acum sobolanii se mananca intre ei . Cine le ingroapa hoiturile? Marea sobolaneala Psd –– Pnl se simte atacata si calcata in picioare de poporul roman, mai ales tovarasul comunist Ciolacu infuriat rau pe Moldova .. Lasa covrigarule ca iti aratam noi cine sunt moldovenii . Sa ai curaj cat vei mai trai sa calci in Moldova! Covrigar analfabet, betiv , kurvar , drogat , un golan de Buzau mafiot care nu a muncit niciodata, prietenul lui Haisam,sluga lui iohannis. La puscarie prostule !

  • Hopa , a aparut Lisman arhivaru care se apreciaza singur.Cum a venit a si inceput cu drogati , betivi etc. Sa nu-mi spunet ca nu am avut dreptate.

  • Mai Platitule Paduchios, care-ti spui Mihai Viteazul, citeste si afla ca daca te-ai vaccinat o sa mierlesti pana la sfarsitul anului, si Satana Yehova la care te rogi o sa ti-o traga prin gurita asa cum va place voua khazarilor Paduchiosi Pizdosnici si teroristi nazisti sionisti !

    Marea deratizare va incepe in scurt timp !
    Cauta-ti o gaura sa te ascunzi, dar nici pe alta planeta nu veti scapa de exterminare, PADUCHIOSILOR Spurcati !

    ,,763 de celebrități moarte după vaccinarea Covid ! VIDEO KLA TV
    https://www.activenews.ro/covid/763-de-celebritati-moarte-dupa-vaccinarea-Covid-VIDEO-KLA-TV-188882
    KLA TV (prescurtarea de la Klagemauer TV – Zidul Plângerii) a realizat și publicat în urmă cu un an, pe 21.04.2023, un colaj video cu sute de cazuri de moarte subită, infarct, AVC sau alte afecțiuni grave cauzate de serurile experimentale Covid, surprinse în timpul unor transmisii în direct. 763 de celebrități, spuneau realizatorii postului german. Câte sunt astăzi, oare? Multe dintre aceste cazuri au fost relatate și de ActiveNews și se află prezente între cele 1325 de articole reunite în secțiunea Moarte Subită.
    „Kla.TV a făcut un rezumat al celor 17 ore de filmare pe care le deține cu astfel de cazuri, pentru dumneavoastră. Următoarea listă arată [datorită abundenței enorme] 763 de decese proeminente ale vaccinării Covid în fiecare secundă și sute de victime proeminente ale vaccinării în mișcare rapidă.”, spun realizatorii. Redăm filmarea tradusă în română:’’ https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/04/25838/763DeCelebritACYAIw259ADsAJgAj_480p.webm

  • ,,pe aici pe ” ????Si tu in curand iti vei pune streangul de ura si de atata stress la munca 24 din 24 la comentarii impotriva tuturor cititorilor si romanilor educati si civilizati.

  • Bai tâmpitule care semnezi Mihai. Te-ai uitat ma la filmul din link ul postat de tine? Majoritatea sunt leșinuri în urma bolii covid 19. Sunt reacții post covid boule! Deja îmi este scârbă de tine!

  • ,,Majoritatea sunt””???? . Mihai are dreptate. Multi au lesinat si murit nu de la Covid, multi au lesinat si murit dupa vaccin si tot in saci negri au fost aruncati ca sa fie la numar.

  • Boratania dracului daca vine in Iasi sau oriunde in Moldova si nu- l ciomagim
    cu shut in fund inseamna ca toti moldovenii suntem prosti si meritam sa fim calcati in picioare de acest dobitoc analfabet. S a vazut vanzatorul de covrigi premier …. prost si mizerabiil, un bisnitar ,un golan. Mai vrea si voturi de la moldoveni ? In Moldova psd a murit.

  • Daca nu-i dai MITA lui Ciolanu minim 500 mii euro nu-ti primeste candidatura. Toti psd-istii si toti din celelalte partide si presedintii celorlalte partide ca sa nu le fie respinse candidaturile trebuie sa dea MITA la covrigarul comunist minim 500 .000 euro. Au de unde,ne fura si ii salveaza psd si pnl .Incenerator pentru aceste mucegaiuri exista ? Cum este Ciolanu asa este si tot Pcr-ul lui, idem pnl-ul lui iohanis,o parsivenie,voma pe ei.

Adauga un comentariu