Luptă pe viață și pe moarte! O femeie care s-a căsătorit din dragoste a fost mutilată de soț pe veci: „A fost nevoie să-mi scoată ochiul” – FOTO

24 nov. 2023, 02:00
Cristina Doroftei, în Local

O femeie care s-a căsătorit din dragoste a trecut prin chinuri greu de imaginat. Cu toate acestea, a hotărât să rămână alături de el, deși în căsnicia sa nu a simțit decât suferința bătăilor și a jignirilor, a crezut că soțul său se va schimba. Sfârșitul este unul tragic, omul pe care-l iubea cel mai mult a ajuns să o mutileze pe viață. Este povestea unei bătrâne de 72 de ani, din Belcești. Reporterii BZI au întâlnit-o în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, unde își aștepta fiica

Bătrâna și-a adus aminte de copilărie și de faptul că, pe atunci, iernile erau mult mai grele, însă oamenii erau mai buni. A urmat o mărturisire cutremurătoare. Aceasta povestește cum a avut o viață grea, dar a suportat tot ce i-a făcut soțul său, de dragul lui și al copiilor. La vârsta de 65 de ani, acesta a mutilat-o și a obligat-o să trăiască doar cu un singur ochi. Era sub influența alcoolului, nu s-a gândit o secundă că își poate nenoroci soția pe viață.

Soțul a mutilat-o pe viață. Acum nu mai are încredere în căsătorie

 femeie care este amenințată de un bărbat

Aceasta povestește cum a avut o viață grea, dar a suportat tot ce i-a făcut soțul său

După aproximativ 50 de ani de căsnicie, în care a făcut totul din dragoste, femeia încearcă să le spună tuturor fetelor să evite căsătoria cât mai mult posibil.

„Mi-aș dori să pot spune acest lucru tuturor fetelor. Dacă nu sunteți căsătorite, nici să nu o faceți, să învățați de la o femeie bătrână. M-am căsătorit din dragoste, normal, nu m-am gândit niciodată că din cauza lui voi rămâne fără un ochi. L-am iertat, ce să-i fac. Aveam 65 de ani când s-a întâmplat, într-o noapte venise băut, nu știu de unde, a luat o bucată de teracotă și mi-a aruncat-o în ochi. Atunci nu am realizat cât este de grav, am stat cu ochiul vânăt și umflat o săptămână, până să mă duc la spital.

De durere a trebuit să mă duc. Am mers la Spitalul Clinic CF Iași, medicii nu au mai avut ce să-mi facă, a fost nevoie să-mi scoată ochiul de tot. Acum, din acest motiv sunt în Iași, îmi aștept fata, a venit să ia câteva medicamente și după mă duc la Spitalul CF pentru un control. Când m-am întors acasă, a fost mai blând cu mine, nici lui nu i-a venit să creadă, parcă și lui îi era milă de mine. Singurul lucru pe care mi l-a zis a fost că din cauza băuturii s-a întâmplat totul. De atunci vin în permanență la Iași pentru control, la fiecare trei luni, nu am ce să fac”, a povestit bătrâna.

Femeia s-a căsătorit din dragoste și a avut puterea să ierte tot

medic oftalmolog care operează

La vârsta de 65 de ani aceasta a mutilat-o, și a obligat-o să trăiască doar cu un singur ochi

Deși i-a distrus viața, femeia și-a iertat soțul. Vorbește despre el cu milă și indulgență, demonstrând că ea l-a iubit cu adevărat.

„Nici la poliție nu am zis nimic, de ce să-l nenorocesc și eu, să mai facă și pușcărie, lasă-l așa. Oricum la scurt timp a murit și el. Îmi aduc aminte că eram afară. După ce am luat lemnele ca să fac locul, am intrat în casă și l-am găsit întins pe jos. Nu vă imaginați ce spaimă am tras. Am sunat atunci la băiat și nu m-a crezut, mi-a spus că nu are cum să fie mort, pentru că cu câteva ore în urmă l-a văzut cum se plimba prin curte. Era mort. Am avut o viață grea, am luat multă bătaie de la el, îmi aduc aminte că într-o zi, cam prin ultimele lui zile de viață, se sprijinea într-un baston și mi-a zis să am grijă că poate îmi dă vreo două.

Atunci i-am zis că deja mi-a dat destule”, mărturisește femeia care s-a căsătorit din dragoste.

Comentarii
  • Asta este o poveste inventata de lezbience ? sau face parte din agenda woke ? dar nu inteleg unde este stirea demna de un ziar cu pretentii de profesionist in informatii de interes national ?

  • Bai Ciurea, Ciureeeeia

    Ce stiri de interes national vrei ? A ? Ce te satura pe tine sau sa iti indulceasca mintea ? Cu stiri de LUX ?
    E bine asa cum este expus, „povestile” astea sunt cat se poate de reale, nu ai invatat nimic din stirea asta ? cat de ratati sunt barbatii in general, si totusi o femeie dupa toate cate le suporta mai si iarta un golanete. Cam asa se comporta mai toti barbatii. Se se vada in stirea asta si cei care fac lucrurile astea, multi plescari se regasesc in exemplarul ala de mascul turmentat de bautura dar si de „stiri de interes national”.
    Ce vrei stiri cu vedete ? Ce pretentii de ziar profesionist ? Care sunt dupa urechea ta acele stiri „profesioniste” ? Care te gadila si iti mangaie mintea sucita ?
    Cauti stiri de interes national, baga mare pe cotidienele din tara, aici e local.

  • Saraca femeie

    Povestea multor femei, nu doar din Romania, ci din toata lumea. Unele femei cred ca e normal ca barbatul lor sa le insulte, sa le loveasca sau sa le controleze. Nu e okay! Chiar trebuie facut ceva in aceasta privinta. Avem nevoie de multa educatie, informare si interes din partea autoritatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *