Sport

Lovitură de teatru! Craiova s-a despărțit de unul dintre jucătorii importanți. Anunțul oficial despre fotbalistul cu 11 selecții la națională

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură de teatru Craiova s-a despărțit de unul dintre jucătorii importanți. Anunțul oficial despre fotbalistul cu 11 selecții la națională

Craiova s-a despărțit oficial de încă un jucător. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Zakaric pentru rezilierea contractului. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre jucătorii pe care i-a adus Victor Pițurcă.
Echipa din Bănie s-a despărțit de un jucător pe care l-a transferat la începutul toamnei, la insistențele lui Victor Pițurcă. Atunci, aducerea mijlocașului bosniac a fost considerată o mutare importantă. Însă, după 10 apariții în tricoul Craiovei, pleacă din Bănie. De altfel, fostul internațional bosniac a fost înștiințat încă de la finalul anului trecut că nu mai intră în planurile echipei.

Jucătorul a plecat liber de contract

Miercuri, într-o ședință a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor s-a decis oficial despărțirea dintre Craiova și Goran Zakaric:

„U. CRAIOVA 1948 C.S. VS. ZAKARIC GORAN – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 29.01.2020. Definitivă”, se arată în comunicatul Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Goran Zakaric a fost adus de Victor Pițurcă și a fost considerat un transfer important
Cotat la 1,25 milioane de euro în momentul transferului, Goran Zakaric a fost un transfer de la care au existat mari așteptări. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a venit la insistențele lui Victor Pițurcă, cel care l-a remarcat:

„Este un jucător valoros, de care avem nevoie”, l-a caracterizat fostul selecționer. De altfel, l-a lăudat și după ce Zakaric a debutat cu CFR Cluj: „Zakaric nu a jucat trei luni, e primul lui joc oficial. În general, sunt mulțumit, dar altul e potențialul lui”, a spus atunci Victor Pițurcă.

Victima plecării lui Victor Pițurcă?

Plecarea lui Pițurcă de la Craiova i-a șubrezit însă poziția în echipă și până la urmă cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Zakaric a avut 10 apariții pentru Craiova, timp în care a reușit un assist.
De-a lungul carierei, Goran Zakaric a mai jucat pentru Kozara Gradiska (Bosnia), Siroki Brijeg (Bosnia), Dinamo Zagreb (Croația), NK Lokomotiva (Croația), Slaven Belupo (Croația), Zeljeznicar (Bosnia) și Partizan Belgrad. Mijlocașul lateral are și 11 selecții pentru naționala Bosniei, pentru care a debutat pe 4 septembrie 2011.

Adauga un comentariu