Actualitate

Liviu Marian Pop la BZI LIVE: „Tot mandatul preşedintelui Klaus Iohannis a însemnat o plimbare fără nici un efect. Cinci ani pierduţi la Cotroceni”

Publicat: 14 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Liviu Marian Pop la BZI LIVE Tot mandatul preşedintelui Klaus Iohannis a însemnat o plimbare fără nici un efect. Cinci ani pierduţi la Cotroceni
Liviu Marian Pop la BZI LIVE

Președintele interimar APP România și fost ministru al Educației, Liviu Marian Pop a vorbit la BZI LIVE despre cum ​președintele României, Klaus Iohannis a călătorit în 2022 și primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în țară și străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu, potrivit unei analize Boarding Pass.

Conform sursei, este vorba de nu mai puțin de șapte vizite cu escală la Sibiu în drum spre Bruxelles, precum și alte deplasări cum ar fi în Marea Britanie, Egipt sau Statele Unite.

Liviu Marian Pop la BZI LIVE

Președintele interimar APP România, Liviu Marian Pop a vorbit la BZI LIVE despre cum ​președintele României, Klaus Iohannis a călătorit în 2022 și primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în țară și străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu.

Boarding Pass, un site specializat în ştiri din domeniul aviaţiei, a relatat că preşedintele Iohannis a mers în Japonia cu un avion privat care a plecat de la Bucureşti şi a făcut o escală la Sibiu, precum şi o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

„Tot mandatul preşedintelui statului a însemnat o plimbare fără nici un efect. Domnul profesor Klaus Iohannis trebuia să facă mai multe, în special pentru învăţământ. Nu a făcut absolut nimic. Nu a reuşit să facă nimic din cea mai înaltă funcţie a statului… În partea cealaltă, are guvernul domniei sale, trebuiau lucrurile să duduie în România, dar de fapt nu s-a întâmplat nimic, nimic, nimic! Cinci ani pierduţi la Cotroceni, 5 ani pe care i-a pierdut fiecare român, România… şi de fapt în 20 de ani, am văzut că nu au reuşit nimic, nici banală intrare în spaţiul Schengen care este atributul exclusive al preşedintelui statului, pentru că dansul trebuia să se ocupe de acest aspect, având toate pârghiile în mână, şi mai ales al doilea mandat.

Ceea ce face preşedintele statului este o aroganţă.

La final de mandate, conştient fiind că nu mai poate fi preşedinte al statului, îşi permite să fie arrogant pentru că îi stă în caracter. A fosta rogant cu romanii în ultimul mandat, de ce nu ar face-o? mai are un an şi un pic şi pleacă în istoria neagră a preşedinţilor României, pentru că nu a făcut nimic în al doilea mandat. De fapt nici în primul. În primul mandate s-a pregătit pentru al doilea, şi atunci nu a făcut nimic.

O eroare a funcţiei de preşedinte care exploatează la nivel maxim funcţia de preşedinte”, a spus Liviu Marian Pop.

Comentarii
  • PROSTIA este nemarginita !
    Iadul are nevoie de IDIOTI !
    Falsa pandemie nu ar fi reusit fara IDIOTI si fara politrucii CRIMINALI.

    Adevarata pandemie este in desfasurare, dar prostii vaccinati si nu numai, in autosuficienta lor se cred in siguranta.
    Dar nici nu merita sa le spui adevarul pentru ca oricum sunt in drum spre Iad si nu-si dau seama.
    Daca in Iad i-au vrut pe IDIOTI politrucii criminali si penali in frunte cu Khazarus JWerner, Negustor de copii Shase Kase, in Iad sa fie.
    ,,Pe fauna cuvântătoare apasă greu osândă grea:
    Prostia e molipsitoare,pe când înţelepciunea ba.’’

    ,,Oare nu-ţi mai aminteşti, vorba din bătrâni lăsată?
    Din beţie te trezeşti, din prostie niciodată.’’

    ,,Caligula Imperator afăcut din cal, senator,
    PNLiştii, mai siniştri, au făcut din boi, miniştri’’

    ,,Din Craiova pân’ la Iaşi se resimte lipsa sării,
    Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi au ajuns la cârma ţării.’’

    ,,Din Sibiu la Port Arthur, Khazarus JWerner, în carlingă,
    N-a văzut atâta cur cât ar fi putut să lingă.’’

Adauga un comentariu