La mulți ani de Ziua Transportatorului. Iată mesajul publicat de CTP Iași

La mulți ani de Ziua Transportatorului. Iată mesajul publicat de CTP Iași

09 iun. 2022, 12:51,
BZI.ro, în Local

Reprezentanții CTP Iași transmit două mesaje cu ocazia Zilei Transportatorului, adresate colegilor din cadrul firmei, dar și călătorilor:

„Dragi colegi,

În acest moment al anului, suntem mai conștienți de rolul nostru în societate și ne amintim cu drag de cele mai frumoase clipe ale muncii noastre. Simțim cât de mult înseamnă călătorii pentru compania noastră și, în același timp, cât de important este ca noi să fim aici, în permanență, pentru ei, în cea mai bună formă a noastră.
Ziua Transportatorului este cea care ne aduce an de an într-un punct profund de nostalgie, conștientizare și determinare pentru a ne continua munca, așa cum o facem dintotdeauna – cu multă pasiune și implicare. Conducerea CTP Iași vă este recunoscătoare pentru întreg efortul depus zilnic pentru călători și că sunteți parte a familiei transportatorilor publici.

Dragi călători,

În acest moment al anului, când sărbătorim Ziua Transportatorului, suntem mai conștienți de rolul nostru în societate și ne amintim cu drag de cele mai frumoase clipe ale muncii noastre. Simțim cât de mult însemnați voi, călătorii, pentru compania noastră și, în același timp, cât de important este ca noi să fim aici, în permanență,
pentru voi, în cea mai bună formă a noastră. 10 iunie 2022 este ziua care ne aduce, iarăși, într-un punct profund de nostalgie, conștientizare și determinare pentru a ne continua munca, așa cum o facem dintotdeauna – cu multă pasiune și dăruire. Oamenii din transportul public ieșean vă sunt recunoscători pentru susținerea, feedback-ul și implicarea voastră, a celor fără de care noi nu ne-am putea dezvolta. Vă mulțumim.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *