Prima pagină » National » Jaf armat în județul Arad. Doi bărbați înarmați și cu cagule au furat mii de lei

Jaf armat în județul Arad. Doi bărbați înarmați și cu cagule au furat mii de lei

15 mai 2023, 10:11,
în National

Doi hoţi înarmați, cu cagule, au jefuit ieri dimineață o sală de jocuri din Chișineu Criș, judeţul Arad.

Doi bărbaţi au jefuit, ieri, în jurul orei 04.00, o sală de jocuri din Chișineu-Criș, judeţul Arad.

Jaf armat, ca în filme, la o sală de jocuri din Arad. Hoţii au fugit cu mii de lei

Aceştia purtau cagule în momentul în care au intrat în clădire. Ei au cerut celor prezenți să se culce la podea, sub amenințarea unei arme.

Hoții au luat 7.500 de lei din cazinou și au fugit. Polițiștii efectuează, acum, cercetări pentru identificarea și prinderea celor doi hoți.

„În dimineața zilei de 14 mai, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi amenințat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcție necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării și depistării autorilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad, potrivit specialarad.ro.

Surse din Poliție susțin că în cursul zilei de duminică tâlharii au fost identificați în persoana a doi interlopi din Arad și Timișoara. De asemenea, cei doi complici au fost reținuți pentru 24 de ore. Luni dimineața, unul dintre autorii tâlhăriei a fost reținut de Poliție.

Cum s-a produs jaful

Jaful a durat 60 de secunde. În prima imagine pot fi observați cei doi bărbați intrând în sala de jocuri de noroc (în partea de sus a imaginii). Aceștia sunt îmbrăcați în negru, au cagule pe față și poartă mănuși pe mâini. În partea de jos a imaginii sunt cei doi clienți prezenți în cazinou în momentul jafului. Cei doi s-au ridicat în picioare pentru că au auzit zgomote venind dinspre intrare, însă nu îi văzuseră încă pe hoți.

În a doua imagine, în partea dreaptă jos, cei doi clienți ai cazinoului au mâinile ridicate, iar în celelalte imagini hoții sunt observați la casierie, unul dintre ei urcând peste pult, pentru a putea ajunge la bani, în timp ce casierul ridică mâinile.

În a treia imagine, în partea stângă jos, este vizibil un rucsac, pe care atacatorii l-au adus cu ei pentru a pune banii, iar în mâna unuia dintre hoți poate fi observat ceea ce pare a fi un pistol. În partea de sus a imaginii pot fi văzuți cei doi clienți ai sălii de jocuri, în genunchi, cu mâinile sus, în timp ce hoții sunt la casierie.

În ultima imagine, hoții, după ce au luat cei 7.500 de lei de la casierie, se îndreaptă spre ieșire. Înainte de a ieși însă, unul dintre atacatori poate fi observat arătând spre cei doi clienți, aflați tot în genunchi și cu mâinile sus. În partea de jos a imaginii apare casierul, de asemenea, cu mâinile sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024