Prima pagină » Culinar » Înghețată de căpșuni – Cum se prepară
Înghețată de căpșuni - Cum se prepară

Înghețată de căpșuni – Cum se prepară

17 iun. 2020, 11:14,
în Culinar

Este sezonul căpşunelor, aşa că nu trebuie să lăsaţi să treacă această perioadă fără a încerca delicioasa reţetă de îngheţată ce are un grad de dificultate scăzut şi necesită numai 4 ingrediente.

Ingrediente:

2 căni căpşune
2 căni lapte
2 linguriţe suc de lămâie
½ cană zahăr

Mod de preparare:

Aşezaţi căpşunile într-un blender şi omogenizaţi.Încorporaţi laptele, sucul de lămâie şi zahărul. Daţi la congelator peste noapte sau, dacă aveţi maşină de îngheţată, se pune compoziţia în bolul maşinii şi se lasă acolo la răcit şi mixat până când se formează îngheţată de căpşune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`