Cancan

Iată cât costă, de fapt, adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone. Suma este una considerabilă

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cât costă de fapt adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone. Suma este una considerabilă
După ce a stârnit o groază de reacții în mediul online, într-un final, s-a aflat cât costă adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5

S-a aflat cât costă adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone. Mediul online a fost acaparat în ultima perioadă de fel și fel de postări cu privire la încălțămintea primarului Sectorului 5.

Adidașii ajung la o sumă considerabilă și sunt foarte celebri printre vedete.

Celebritățile se remarcă deja prin ținutele lor rafinate, alcătuite din piese de designer, accesorii de lux și haine la modă. Acum, nici politicienii nu se lasă mai prejos. Cristian Popescu Piedone a stârnit o furtună online cu o pereche de încălțăminte roșie.

Cât costă, de fapt, adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone

Edilul Sectorului 5 a atras atenția în ultima vreme prin aparițiile sale frecvente purtând o pereche de adidași roșii. Aceștia aparțin unei mărci italiene renumite, apreciată de vedete românești, sportivi și chiar de celebrități hollywoodiene.

Adidașii purtați de primarul Sectorului 5 au generat o avalanșă de comentarii online din partea românilor. Internauții nu au ezitat să-și exprime opiniile imediat ce i-au văzut, iar speculațiile legate de prețul lor au apărut rapid. Deși modelul respectiv nu mai este disponibil pe site-ul oficial al magazinului, există numeroase platforme unde încă poate fi achiziționat.

Pe platforma Reddit se pot găsi deja imagini cu prețurile la care se comercializează în prezent faimoșii adidași purtați de primarul Sectorului 5.

Adidașii sunt de la celebrul brand Prada și costă aproape 800 de euro. În moneda națională, valoarea adidașilor se ridică la aproximativ 3.889 de lei.

Care este povestea din spatele celebrilor adidași

Adidașii purtați de primarul Sectorului 5 au stârnit un val de reacții online imediat după ce i-a afișat în Piața Unirii. Pe lângă prestigiul brandului și prețul considerabil, pantofii ascund o poveste aparte. I-au fost dăruiți de nimeni altul decât Marius Șumudică.

Marius Șumudică, cunoscutul antrenor român, i-a dăruit o pereche de adidași roșii primarului Sectorului 5. Edilul nu a ezitat să imortalizeze momentul, postând o fotografie pe rețelele de socializare. Cele două imagini în care apar edilul, Marius Șumudică și faimoșii adidași au generat sute de comentarii.

„Roșii ca focul, să-mi poarte norocul. Mi-a adus Șumi încălțări de campion(…) Îți mulțumesc, prieten drag”, a scris Cristian Popescu Piedone, în dreptul fotografiilor cu antrenorul Marius Șumudică.

Adidașii roșii nu sunt singura piesă de lux pe care primarul Sectorului 5 a afișat-o recent. În fotografiile postate pe internet, Cristina Popescu Piedone a fost surprinsă purtând și o pereche de pantofi negri ai unui brand italian renumit, Valentino.

Vă aducem aminte că actualul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. La jumătatea anului trecut a fost eliberat şi şi-a reluat mandatul de edil. Acum acesta se află în cursa pentru Primăria Capitalei, unde are șanse destul de mari de reușită.

După ce a stârnit o groază de reacții în mediul online, într-un final, s-a aflat cât costă adidașii roșii purtați de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Adauga un comentariu