Cancan ultimă oră

Gigi Becali a venit să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva: „Dacă mi-a dat ceva rău, aşa trebuie să fie”

Publicat: 14 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gigi Becali a venit să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva Dacă mi-a dat ceva rău aşa trebuie să fie
Gigi Becali a venit să se închine la racla Sfintei Cuivoase Parascheva

Gigi Becali a venit să se închine la racla Sfintei Cuivoase Parascheva, imediat după umilința de care a avut parte în meciul, de curând disputat, împotriva celor de la Silkeborg. Patronul de la FCSB a fost surprins, în timpul pelerinajului Sfintei Cuvioase Parascheva, la Mitropolia Moldovei și Bucovinei din Iași. Ce a spus Latifundiarul din Pipera după vizită , dar și ce gest a făcut pentru pelerinii prezenți la racla cu Sfintele moaște.

Gigi Becali este unul dintre cei mai credincioși oameni. Acesta nu ezistă să meargă la biserică de fiecare dată când timpul îi permite acest lucru. Cu atât mai mult, Latifundiarul din Pipera este fan al pelerinajelor. Afaceristul susține că vizitează locurile Sfinte în care se sunt prezente Sfintele moaște, pentru că acest lucru îl ajută foarte mult.

Gigi Becali, prezent la racla Sfintei Cuivoase Parascheva

Gigi Becali a fost surprins, de curând, chiar într-unul dintre locurile pe care acesta le frecventează destul de des în ultimii ani. Pentru că merge des la biserică, dar și pentru că este prezent în locurile unde se țin pelerinaje, omul de afaceri a fost surprins, de curând, la racla Sfintei Cuvioase Parascheva.Latifundiarul din Pipera a venit la Iaşi pentru a se închina la racla Sfintei Parascheva. Gigi Becali a mărturisit că în această zi, simte sfinţii mai aproape. Tot afaceristul a mai precizat și faptul că mama lui a fost ajutată foarte mult de Sfânta Parascheva.

„În zilele astea, mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbatorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, la Sfânta Liturghie. Şi, atunci, am venit să simt puterea harului la sfânta liturghie. M-am închinat. Totul este numai Dumnezeu pentru mine. Şi la mine, chiar şi dacă ar fi ceva rău, zic, dacă o da Dumnezeu, să fie. Că El ştie. Înseamnă că dacă mi-a dat ceva rău, aşa trebuie să fie.”, a spus Gigi Becali, vineri, la Iaşi.

Gigi Becali, surprins în timp ce împărțea bani pelerinilor

În timp ce se afla în mijlocul pelerinilor, oamenii s-au adunat să-l cunoască, să stea lângă el și chiar să facă și poze cu patronul de FCSB. Omul de afaceri a acordat atenție tuturor celor prezenți la racla cu sfintele moaște. Cu atât mai mult, Latifundiarul a împărțit bani pelerinilor, care i-au adresat nemăsurate mulțumiri pentru binele făcut.

Gigi Becali vine des la Iași pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Cu atât mai mult, patronul din fotbalul românesc vine în fiecare an la Mitropolie pentru a asista la liturghia săvârșită în ziua de sărbătoare și acordă timp tuturor pelerinilor prezenți pentru a-l cunoaște.

Comentarii
  • Câte ore a stat la rand?? Sau in spiritul ortodoxiei s-a băgat în față? Ca doar n-o sa stea ciobanul parvenit în staul cu toate oile.

Adauga un comentariu