Cancan

Florin Dumitrescu, vacanță cu soția în Grecia. Când încep filmările pentru MasterChef

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Dumitrescu vacanță cu soția în Grecia. Când încep filmările pentru MasterChef
Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima din anul 2014 și au împreună două fiice

Simpaticul chef Florin Dumitrescu se află într-o binemeritată vacanță cu soția în Grecia, pentru a-și încărca bateriile înainte de MasterChef. Acesta este bucuros că fiicele lor au crescut, astfel că acum pot călători cu avionul. În ceea ce privește emisiunea culinară, Florin Dumitrescu a precizat că MasterChef este ca prima dragoste care nu se uită niciodată.

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima din anul 2013 și au împreună două fiice, Ava și Mia. Simpaticul chef are o familie foarte frumoasă însă a ales să o țină departe de lumina reflectoarelor. În ceea ce le privește pe fetele cuplului, acestea cresc pe zi ce trece, una fiind la școală deja, iar cealaltă, încă la grădiniță.

Florin Dumitrescu, vacanță cu soția în Grecia

Florin Dumitrescu a anunțat pe rețelele de socializare că a plecat într-o vacanță. Se întâmplă chiar după ce s-a aflat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu revin ca jurați la „MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV.

Joi, 25 aprilie, Florin Dumitrescu a plecat cu soția din România. Bucătarul s-a pozat în avion, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. „Am plecat! Pup. Pa”, a scris bucătarul, care a semnat cu Pro TV, revine alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la „MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV.

Inițial, bucătarul nu a dezvăluit motivul plecării sale, însă apoi a revenit cu o nouă postare pe Facebook, a spus că a ajuns cu bine într-o vacanță în Grecia. „Am ajuns cu bine. Pup. Pa”. Acolo se relaxează Florin Dumitrescu alături de soție, înainte de a începe filmările de la „MasterChef”.

„Scuze, suntem complet nemachiati și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște știe că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi. Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță. La întoarcere ne așteaptă o nouă era în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu”, a scris Florin Dumitrescu.

Cei trei chefi revin pe micile ecrane

Din toamnă, cei trei chefi revin pe micile ecrane, după ce au renunțat la emisiunea de la Antena 1. Aceștia au semnat cu ProTV și vor juriza MasterChef, emisiunea la care au debutat de fapt.

Chef Florin Dumitrescu este una dintre personalitățile gastronomiei românești. Prin viziunea sa a reușit să împingă constant limitele a ceea ce poate fi realizat într-o bucătărie și a inspirat sute de tineri în acest domeniu.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Florin Dumitrescu.

Adauga un comentariu