Local

Exclusiv! Accident rutier în municipiul Iaşi. Au fost implicate două maşini – FOTO/ UPDATE/ VIDEO

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc pe strada Străpungere Sivestru din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Impactul a fost destul de puternic. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului şi continuă cercetările.

UPDATE: „Astăzi, ora 14,35, accident rutier cu victime omenești, pe aleea aferentă str. Străpungere Silvestru. O tânără, de 20 de ani, din jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism, dinspre bl. T34, către str. Străpungere. Silvestru, în dreptul intersecției, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 29 ani, din orașul Hârlău. Acesta din urmă a fost rănit ușor si transportat la spital. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.”, potrivit autorităților.

UPDATE: La fața locului s-au deplasat două echipaje de Ambulanță. În urma impactului celor două autovehicule au rezultat trei victime. Cele trei persoane rănite au fost transportate la unitatea spitalicească.

Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Adauga un comentariu