Local

„Descinderi la Primărie”! Mai mulți tineri au intrat peste Mihai Chirica: „Iașul merită un primar, nu un penal” – FOTO

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 42 Comentarii
Descinderi la Primărie Mai mulți tineri au intrat peste Mihai Chirica Iașul merită un primar nu un penal - FOTO
Mai mulți tineri au intrat în Sala Mare a Palatului Roznovanu, în timpul ședinței CL

Astăzi, 26 aprilie 2024, la Palatul Roznovanu are loc o ședință ordinară. Aleșii locali vor supune la vot mai multe proiecte de hotărâre.

În timpul ședinței, mai mulți tineri au intrat peste Mihai Chirica. Aceștia poartă tricouri albe, cu mesaje împotriva edilului, precum „Iașul merită un primar, nu un penal”, „Fără penali la primărie”, „Iaşul nu merită un primar cu dosare penale”.

La scurt timp după, tinerii care au fost trimiși de PSD au părăsit Sala Mare.

În replică, primarul municipiului Iași le-a transmis că au greșit orașul.

„Eu cred ca au greșit orașul. Au venit la Iași în loc să se ducă la Sectorul 1. Le putem oferi un bilet de avion”, a transmis Mihai Chirica.

De asemenea, Mihai Chirica a transmis consilierilor PSD să le ofere tinerilor tricouri mai de calitate.

„Să le luați niște tricouri mai de calitate, acestea sunt cam ieftine”, a transmis primarul PSD-iștilor.

Comentarii
  • pot fi pusi….interese sunt multe….mai ales cei care au cucerit primaria si si-au pus steagul. Se folosesc de orice….binenteles pentru „binele” iesenilor.

  • sunt trimisi de PSD. PSD tanjeste iar la fotoliul de edil. nu le ajunge 34 ani cat au distrus tara asta? fabricie, uzine, cai ferate, poduri, spitale, dispensare, mine de exploatare, agricultura, porturi, diguri, sisteme de irigatii, scoli, licee, unitati militare, toate s-au naruit sub administratia PSD! au vandut pe nimic totul la fier vechi! noroc de UE cu fondurile lor, altfel eram mai rau ca Rep Moldova.

  • Chirica crede ca toata lumea traieste din spagi si alte zeci de apartamente si case primite spaga cum traieste el ? fiecare investe in tricou cat isi permite.
    Merita dat afara din primarie, in 8 ani un proiect nu a realizat, unul! numai machete pe care le scoate la fiecare 4 ani ….

  • @ Anonim 11.25 am. Si nu uita nici de guvernarile PDL si PNL care au pus umarul la devalizarea tarii, bineinteles urmand exemplul „fratelui” PSD. PSD care din spirit de solidaritate a inceput sa le cedeze prin „migrare” „specialisti” in delapidare, furt, falimentare a tot ceea ce a fost construit inainte. Speram sa ii vedem in zeghe pe toti cei care au contribuit la pradarea si vinderea Romaniei pe bucati. Daca nu mai sunt locuri in puscarii, eu sunt printre cei care doneaza cu bucurie pentru constructii noi locatii !

  • Asa trebuie facut in fiecare zi si la Primarie, si In Podu Ros la PNL si in multe zone publice din oras.

    De aproape 2 luni, lucrarea de pe Bdul Socola, de altfel, inutila pentru ca erau multe alte prioritati, arata situatia in care se afla orasul. Chirica isi bate joc de toti, firmele primariei, Citadin in cazul acesta, nu au utilaje si nici oameni calificati, singura lor expertiza fiind peticeala de mintuiala pe bani multi si necontrolati.
    Situatia aceasta de pe bdul Socola e un bun studiu de caz.
    Mai intii, cum poate un primar sa-si bata joc de cetateni, fara ca acestia sa aiba vreo reactie.
    Apoi, cum autoritatile in drept (Politie, DSP, Garda de mediu, Agentie de mediu etc), corupte si ineficiente, pot sa nu faca nimic la faptul ca, zilnic, de peste o luna, aceasta artera de circulatie nu este practicabila iar administratorul drumului trebuie sanctionat, ca iesenii sint obligati sa inghita tone de praf si sa-si distruga masinile.
    Mai este apoi faptul ca opozitia din Consiliul local sau candidatii la primarie care spun ca vor face si drege nu fac nimic serios in aceasta situatie. Postarile pe Facebook si impartirea de pliante colorate prin parcuri nu mai servesc de mult la gravitatea acestei situatii.
    Si nu in ultimul rind, vedem cum cetatenii, batjocoriti de primarie si serviciile publice, de institutii precum politia, garda de mediu, la aceasta lucrarea organizata in debandada, stau linistiti acasa, ori injura in timpul zecilor de minute in care isi distrug masinile si sanatatea cit traverseaza bulevardul.
    Imaginati-va ce ar fi fost ca simbata tracuta, sau ieri seara, ori diseara sa miine dimineata, sa fi iesit pe bdul Socola vreo 300-400 de cetateni care sa protesteze la batjocura primariei cu aceasta lucrare.
    Imaginati-va si starea lui Chirica din birlogul lui, a directorului Citadin, a sefului Politiei, a lui Bodea, Chichirau etc si altii.
    Va garantez ca s-ar fi schimbat multe daca macar o zi, o mina de oameni s-ar fi mobilizat din spirit civic ori la chemarea unor lideri si ar fi protestat de-alungul bdlui Socola pina in Podu Ros, in fata la PNL, pentru ca acolo e sursa raului pentru oras si apoi in fata la primarie.
    Nu exista asa ceva si nu va exista pentru ca cetatenii nu au demnitate, iar liderii opoziitie sint foarte slabi. In consecinta, avem ceea ce vedem si asa va mai fi mult timp de acum incolo.

  • Dacă vor să facă într-adevăr ceva, tinerii ar trebui să se mobilizeze și să iasă masiv la vot. Asta e singura cale de a curăța cancerul din primărie. Sunt mulți tineri care au drept de vot, se pot organiza pe rețelele de socializare. Chirica are aceeași votanți de ani de zile: camarila de partid, mafia imobiliară, pensionarii amăgiți, țiganii și cerșetorii din căminele sociale.

  • Ați putea boicota vânzările la CPU câteva zile, vă așezați la mese și stați cu un suc și o apă pe telefoane toată ziua 😉

  • Ioane , dumneata urmărești activitatea din CL de îți permiți să acuzi opoziția? Ce ai vrea să facă oamenii ?
    Interpelează, fac postări, merg în emisiuni TV .
    Ce arme are opoziția să oprească bătaia de joc a primarului votat de unul ca dumitale și care acum o face pe-a lupul moralist.
    Las-o moale bădie !

  • @iesean.
    Armele sint proteste zi de zi si mobilizarea oamenilor in strada. Asa cum am spus, imaginati-va ce ar fi fost ca in fiecare zi, sa fi iesit pe bdul Socola vreo 300-400 de cetateni din miile de votanti care sa protesteze la batjocura primariei cu aceasta lucrare. Imaginati-va si starea lui Chirica din birlogul lui, a directorului Citadin, a sefului Politiei si a mafiei din jurul primarului. A propos, stiti ca utilijele care lucreaza pe bdul Socola sint inchiriate cu ziua la niste preturi astronomice. Initial a fost pentru 2 saptamini si am ajuns la 2 luni si va mai dura.

  • Tinerii trebuie sa înțeleagă un lucru: nimanui nu le pasa de ei. Nici un politician nu este interesat de bunastarea lor. Pentru a-i face sa fie interesati, politicienii trebuie fortati. Ca sa-i fortezi, trebuie să fie dependent de votul lor. In acest moment, pe politicieni nu-i interesează ca un tinar nu-și poate permite o chirie din salariul de debutant, ca sta aiurea ore in trafic pentru a ajunge la serviciu ori ca sa-si duca copilul la scoala, ca nu are acces la servicii corecte de sanatate si alte servicii publice, ca sint furati zi de zi prin investitii de proasta calitate si foarte scumpe, pentru că tinarul nu voteaza. In schimb, daca 70% dintre tineri ar vota, politicienii și-ar face campaniile electorale în mall-uri. L-am vedea pe Chirica la Iulius Mall, vorbind cu tinerii care stau la coada la cinema, si pe Bodea, Chichirau etc pe la Palas. Atit timp cit tinerii nu voteaza, sa nu astepte sa fie bagati in seama. Cind vine vorba de tineri, celor mai multi nu le pasa.

  • Da du – te tu cu tataia tau la dracu sa te ia in mortii ma – ti., in mod imperativ. Esti asistatul social a lui Chirica, stai acasa pe banii nostri si mananci kkt toata ziua pe acest site. Bravoo tineret al tarii , bravo tineret fara viitor , faceti orice voi trebuie sa va faceti viitorul aici in Romania tara voastea nu slugi la straini sau murind in razboiul lui iohanis si a Psd – Pnl pentru america ,, ucraina zelenski. Bravo tineri curajosi. La sediul Psd cand ? La sediul Pnl cand ? La guvern cand ? La iohanis si tradatorii cand ? La Usr(Alianta Dreptei Unite ) paganii ,drogatii lgbt cand? Bravoooooo!

  • Legal vorbind, cat timp nu este un dosar penal in care sa fie negru pe alb sentința si decizia ca Chirica a săvârșit o infracțiune, nu e penal in sensul descris de lege. 🙂 chiar are câștig de cauza daca cineva zice ca penal ca poate sa il dea in judecată pt defăimare…. Partea trista e, ca opozitia in loc sa zica CE A FACUT si ce VA FACE (si cum, cu ce bani)… Si singura campanie e „alege-ne pe noi ca aia fura” , …. E stupid sa ii alegi…

  • SUVERANISTII AUR si SOS Romania trebuie sa castige alegerile !!!!!! Partidele suveraniste vor fi votate in toate tarile Europei pe 9 iunie pentru Parlamentul Europei! Romania nu poate sa fie in afara P E cu votatul natarailor Psd ,Usr , Pnl. Chiar poporul roman este complice la propria distrugere daca s -ar vota din nou pe inca 10 ani aceeasi natarai Psd ,Pnl, Usr.

  • @Ionel
    aprilie 26, 2024 la 3:17 pm

    ce-ai sosocarule? ai evadat de la Socola? balena de la SOS unde p*z*a mamii ei a fost in astia 34 ani ca latra ca o descreierata toata ziua in Parlament si liveuri? cabd facea parte din guvernul Nastase numai urla ca o apucata?

  • Voi generatia voastra de comunisti ,,trebuia” sa….. nu sa vii acum tataie Lisman sa ne zici generatiei noaste sa -ti scoatem castanele din foc in timp ce tu stai pe canapea ca motanu pe slanina. Mortii matii de besinos umputit

  • Mortii matii Mos Tibincu , un articol banal ,un faot divers , dar prostul din tine ce face! Baga la unaibtare numai su numai prostia din tine.

  • Ăștia sunt moldovenii de care Ciolacu se simte jignit? Nu vedeți că îi doare undeva de moldoveni. Acum și pe față ne tratează ca pe cetățeni de mână a treia .

  • Cui nu-i place Iasul cum arata clar ca nu a muncit in viata lui si sunt doar niste frustrati obositi.
    Baii frustratilor cei care muncesc si apreciaza primarul va trimit multa m.uie sa va mutati mai usor in Slobozia si alte orase linistite sa nu fiti stresati. 😂

  • Politia de la poarta nu permite intrarea . Cum de-au intrat ?
    Acei din prezidiu, cum de stau cu spatele la niste necunoscuti care ar fi putut sa aiba la ei cutite. Este ceva curios.

  • Chirica cum ai facut de ai dat persoanei ce detine Materiale de Constructii Magazin in Bucium, pe sos Barnova 9A, o Bucata de teren ce apartine Scolii Veronica Micle, vreo 400 mp. Cat ai primit, ca patronul zice ca l ai rezolvat. Cand a fost controlul urbanistic acestia au musamalizat tot.

  • De vina este Praful Saharian care s-a depus pe rufele la uscat a trebuit sa le spal din nou.Cine plateste Apa, Curentul, Detergentul, timpul meu sa le agati pe sarme? Sper sa nu fiu cenzurat. Va multumesc!

  • A belit poola Alex Mustiata, si asa nu mi-a placut de el. Spagar ca si taica-sau, Paul de la Botosani!!! Succes pe Dr Vicol, las ca o sa footi la Oteleanu!

  • Tot atata panarama cu golaniile lui Chirica. De ce l – ati reales desteptilor si tot voi va vaicariti ca babele pe banca la poarta. Aveti cumva de gand sa – l votati si acum din nou si iar sa va vaicariti? Nimeni nu va poate intelege, labariti pe net, mergeti direct la el in Primarie .. E greu de ajuns la el dar se poate. Poate va pune dracu sa – l votati din nou. Sau mai stii … il votati iar si pe Alexe tabla si pe fostul prefect Cojocaru ca si ala e pe faras . Nu voi vota Pnl, Psd Adu ( usr) nici la locale nici la europarlamentare. Eu votez Ciuhodaru la Primarie , voi votati fara ratiune psd, pnl, usr in continuare. Cine va incerca sa ma mituiasca cu niste ulei, faina ,bani i le pocnesc in cap.

  • Blestemati sa fie cei care voteaza Pnl,Psd , Usr- Alianta dreapta unita. Blestemati sa fie cei care voteaza Pnl ,Psd , Usr- Alianta dreapta unita! Astia ne baga in razboi in august si o sa ne traga un ciocan in cap in fiecare zi , va trebui o revolutie sa – i dam jos ,cu ei din nou la putere nu vom rezista decat maxim 2 – 3 luni , va fi nenorocire ce au de gand astia sa faca cu noi , ne vor extermina si nimeni nu ne va salva! Va fi cea mai mare nenorocire a poporului roman inca 10 ani cu acestii calai! Blestemati sa fie cei care voteaza Pnl, Psd , Usr- Alianta dreapta unita!

  • Chirica si Zanfirescu, cand preluati cu acte in regula cafeneaua Piata Unirii? Poate dupa alegeri? Ce guristi o sa aduceti pe scena? Se va numi Tichichizanfi? Se va largi gama de faini de grau si ierburi aromatice?

  • Să ne aducem aminte, că nu a foștii stare să deszapezeasca și el mai vrea un mandat la primărie…

Adauga un comentariu