Actualitate

Decizia luată de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret”

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Decizia luată de Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret
După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin pare să-și fi găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de 5 ani

Andreea Marin este de 5 ani într-o relație cu Adrian Brâncoveanu și pare că în sfârșit și-a găsit liniștea și fericirea alături de bărbatul iubit. Și chiar dacă au atâția ani împreună, se pare că cei doi nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Aceasta poate și datorită faptului că Andreea Marin are la activ trei mariaje care au sfârșit nu tocmai bine.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste și prezentatoare de televiziune din România. Aceasta a cunoscut celebritatea deplină odată cu moderarea emisiunii „Surprize, surprize” difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007. De asemenea, vedeta în vârstă de 47 de ani, a fost și jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de Pro TV. Și dacă profesional i-a mers foarte bine, nu același lucru se poate spune despre viața sentimentală.

Andreea Marin, 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

După trei căsnicii care nu au mers, Andreea Marin și-a găsit fericirea lângă Adrian Brâncoveanu. Vedeta este într-o relație de 5 ani cu diplomatul de carieră și este foarte fericită. Actualul partener al vedetei a apărut în viața ei când se aștepta mai puțin și acum îi umple inima de iubire. Întotdeauna Andreea a fost discretă cu viața sa personală, însă în ultima perioadă a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește de o perioadă bună de timp.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, spunea Andreea Marin la Antena Stars.

Pentru a fi cu Andreea Marin, Adrian Brâncoveanu a făcut multe sacrificii. Diplomatul a renunțat la jobul din străinătate pentru a rămâne în România alături de iubita sa.

Andreea Marin, trei mariaje la activ

Din trecutul ei, vedeta nu are niciun regret și spune că nu stă să se uite în trecut. Astfel, privind către trecutul Andreei Marin, se observă că vedeta a avut trei căsătorii, care nu au rezistat probei timpului. Primul mariaj a fost cu Cristian Gheorghiță, pe când viitoarea „zână” avea doar 21 de ani și a durat numai 3 ani, până în 1998.

A urmat apoi cea mai lungă căsnicie, cea cu Ștefan Bănică Junior, între 2006 și 2013, timp în care a venit pe lume și singura fiică biologică a vedetei, Ana Violeta. Despărțirea celor doi a fost destul de controversată, fiind pusă pe seama infidelității celebrului interpret și actor. Și nu în ultimul rând, al treilea mariaj a fost cel cu medicul turc Tuncay Ozturk, între 2014 și 2017.

„E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a mai precizat Andreea Marin.

Comentarii
  • Merită să-și facă viața,,toții suntemi așa cum suntem creați, și nici unul nu are dreptul să judece ce face altcineva și cei care judeca pe alți oameni sunt. Niște jeguri

  • Bravo Andrea Marin, trăiește la maxim, viața merge înainte cu bune si rele.Tinerețea nu se mai întoarce ești tânără, frumoasă și deșteaptă Felicitări

  • Am admirat mereu persoana și personalitatea Andreei Marin,la fel ca si frumusețea ei incontestabilă ! Mă întreb,asa pt mine,oare în toate cele 3 casnicii, doar soții au determinat ruperea lor ? INDIFERENT DE RĂSPUNS,îți doresc Andreea,o viață lungă și liniștită,fericire și multă Pace de SUS,AMIN !

  • Nu mi-a placut de Andreea prea mult. Cum arata, da, dar cum vorbeste, cum se poarta, nu imi place deloc. Totusi, cu acest diplomat arata foarte ok. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca se potrivesc foarte bine. Ea e cam fitoasa, iar el relaxat langa ea. Pe primul ei sot nu il stiu, dar Banica si turcul pareau niste tarani. Cu Andreea nu cred ca merge sa faci pe seful, sa ii impui tu ce sa faca si mai ales sa o inseli. Ea e fata frumoasa, probabil ii place sa fie adulata, apreciata. Diplomatul pare exact ce are ea nevoie.

  • Andreea Marin- o curvä ordinarä- o otreapä moldoveancä. A subt multä pulä. La hazna cu ea..precum cu JOHANNIS- syphiliticul

Adauga un comentariu