Cancan ultimă oră

Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și eram plecată în munți”

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ich despre problemele din relația cu Alex Pițurcă Dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți
Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă

Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase fețe din online, trăiește dezamăgiri în dragoste de multă vreme. Nici relația cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, nu este pe roze, iar despre toate acestea a vorbit într-un podcast, care va fi difuzat joi seara. Cristina Ich, despre problemele din relația cu Victor Pițurcă.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au o relație din care ies scântei de multe ori. Tânăra de peste Prut, supranumită „Angelina Jolie de România”, este invitata lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste”, care va fi difuzat joi seara, de la ora 19.00. Din materialul de prezentare ne dăm seama că discuția se învârte în jurul relației ei cu bărbații, în special cu actualul partener, Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, Victor Pițurcă.

Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă

Cristina și Alex au un băiețel împreună, pe Noah (2 ani și jumătate), nu sunt căsătoriți, dar nici nu intenționează. Iar asta pentru că, spune Cristina, situația nu e deloc roz în relația ei.

„Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți. Băi, știi ceva? Toți bărbații din viața mea m-au înșelat (…) Aaa! Nu te gândi că e vreun potolit omul sau vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat”, a spus Cristina.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o tentativă de a se căsători, atunci când el i-a dat un inel de logodnă, însă nu au mai ajuns la altar.

„Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere, asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică…trebuia să mi-l dea”, spune Cristina.

Cristina Ich: „E haos între noi. Ne certăm din orice”

Cristina Ich a mărturisit că nu este o persoană geloasă și că partenerul ei are parte de libertate în relație. Mai mult decât atât, frumoasa șatenă a adăugat că ar ierta inclusiv o aventură.

„Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: «băi, femeie, ești nebună? E secolul 21». Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate. Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil”, a adăugat bruneta.

Iubita lui Alex Pițurcă a spus că îl iubește foarte mult, mai ales că este tatăl copilului ei, însă susține că totul este haos și că se ceartă din orice. Cât despre căsnicie, aceasta a spus că nu se ved mireasă, deoarece este de părere că i-ar îngrădi libertatea.

„Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a mai declarat Cristina pentru Cătălin Măruță.

Adauga un comentariu