Crimă odioasă în Bulgaria. Un român și-a împușcat soția, iar mai apoi a recurs la un gest extrem

Crimă odioasă în Bulgaria. Un român și-a împușcat soția, iar mai apoi a recurs la un gest extrem

16 dec. 2023, 19:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un gest șocant a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Ruse. Un român și-a împușcat cu sânge rece iubita, iar mai apoi a recurs la un gest necugetat. Acesta a fost găsit, în cele din urmă, fără viață în mașina familiei. Polițiștii au pornit o anchetă internă.

Un român a șocat Bulgaria, după ce și-a atacat soția sub privirile oamenilor. Bărbatul a împușcat-o pe femeie în timp ce se afla la locul de muncă. Acesta a recurs, mai apoi, la un gest necugetat și a fost găsit mort în propria mașină. Scenele la care au luat parte oamenii au fost greu de imaginat, iar tragedia a șocat pe toată lumea.

Un român și-a împușcat soția, iar mai apoi a recurs la un gest extrem, în Ruse

Întreaga scenă s-a petrecut în salonul în care femeia lucra, în Bulgaria. Acesta s-a certat cu soția lui sub privirile oamenilor, iar mai apoi și-a scos pistolul și a împușcat-o. Conștientizând gestul extrem pe care l-a făcut, bărbatul a mers în mașina lui și-a sinucis, întoxicându-se cu gaz de eșapament.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a primit ajutorul de care a avut nevoie și a fost operată. Aceasta a avut răni grave în zona abdomenului, astfel că a fost nevoie de o intervenție chirurgicală.

Cei doi erau părinții a doi copii, cu vârste de 10 și 11 ani, care acum au rămas fără tată. Poliția face cercetări la fața locului, după incidentul îngrozitor.

O altă tragedie de proporții a avut loc în București

În urmă cu câteva zile, un caz revoltător a șocat pe toată lumea, după ce un bărbat de 72 de ani și-a decapitat angajata. Tânăra de 23 de ani a murit în magazinul său, iar mai apoi, călăul s-a predat la poliție.

S-a aflat că victima era însărcinată și voia să plece de la locul de muncă, pentru a naște în străinătate. Bărbatul i-ar fi făcut propuneri de-a lungul timpului, pe care el i le-a refuzat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *