Prima pagină » Local » Crimă azi noapte în Tudor Vladimirescu! Un tânăr de 30 de ani a fost omorât – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Crimă azi noapte în Tudor Vladimirescu! Un tânăr de 30 de ani a fost omorât – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

14 nov. 2022, 08:17, 4 ,
în Local

În noaptea de duminică spre luni s-a produs o tragedie la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, o crimă s-a înregistrat în cartierul Tudor Vladimirescu.

UPDATE:

Decesul tânărul a fost confirmat în jurul orei 3.00 dimineaţa. Autorităţile aşteaptă în aceste momente raportul de medicină legală pentru că trupul neînsufleţit a fost transportat la IML Iaşi pentru efectuarea necropsiei.

Necropsia se va face azi, iar în funcţie de concluziile preliminare se va lua o decizie. Conform sursei citate, cadavrul nu prezenta urme grave de violenţă, dar acest lucru nu exclude niciun scenariu. După ce se va termina necropsia, în jurul orei 11.00 se vor afla mai multe detalii.

Știre inițială

Doi bărbaţi, în jurul vârstei de 30 de ani, care se cunoșteau au început să se certe. Conflictul care a pornit spontan s-a finalizat cu sânge.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, decesul fiind declarat de medicii sosiţi la faţa locului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`