Cancan

Andreea Esca, despre cum era ca mamă atunci când erau copiii ei mici. “Arată că sunt iresponsabilă, știu…”

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca despre cum era ca mamă atunci când erau copiii ei mici. Arată că sunt iresponsabilă știu
Andreea Esca a vorbit despre rolul de mamă și despre amintirile pe care le are cu cei doi copii ai săi

Andreea Esca a dezvăluit momente din viața sa de mamă, aducând în prim plan experiențele din perioada în care copiii ei erau mici.

Andreea Esca, prezentatoarea TV apreciată de un public larg, are o familie minunată cu doi copii frumoși. Cu toate acestea, ea a descris și provocările maternității din perioada în care copiii ei erau mici, când atenția și grija acordată lor era esențială.

Andreea Esca, despre cum era ca mamă atunci când erau copiii ei mici

În cadrul emisiunii Morning Glory, Andreea Esca a oferit detalii despre experiența sa ca mamă în primii ani de viață ai copiilor. Deși preferă să nu consume suplimente alimentare, ea nu exclude utilizarea medicamentelor sau a altor produse necesare în anumite situații.

Chiar și în vacanțe cu Alexia și Aris bebeluși, Andreea Esca recunoaște că nu avea o geantă pregătită cu toate cele necesare pentru cei mici. Privind în urmă, se gândește că ar fi putut părea o mamă iresponsabilă.

„Nu iau niciun supliment. Abia mă opresc. Suplimentele se iau pentru viteză. Și când erau copiii mici și mergeam prin vacanță și copilul e bebeluș, trebuie să ai prin geantă chestii, șervețel umed, șervețel de nu știu care. Nu. Arată că sunt iresponsabilă, știu.”, a spus Andreea Esca.

Ce i-a spus Aris când avea doar câțiva ani

Andreea Esca a descris o poveste emoționantă din copilăria fiului ei, Aris. Aflat la țară, Aris s-a atașat de un cățel pe care dorea să îl aducă acasă, la București. Deși Andreea a refuzat inițial, cuvintele pure și sincere ale fiului ei, rostite la o vârstă fragedă, au impresionat-o profund și au rămas întipărite în memoria sa.

„Într-o zi m-a tot bătut la cap să iau de la țară un câine și să-l aducem în București. Eu i-am zis „lasă-mă în pace că n-am unde să-l aduc, unde să-l ținem”. „Dar te rog, mama, că dacă nu, el o să rămână aici, o să moară de foame”, tot încerca să mă înduplece, iar la un moment dat a zis:  „Voi, femeile, nu aveți inimă că este acoperită de sâni”.

Și avea câțiva ani.”, a mai spus Andreea Esca.

Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca!

Știrista de la Pro TV Andreea Esca deține un complex turistic în inima Transilvaniei pentru turiștii care doresc să se răsfețe într-o experiență cu totul aparte. Situat în Porumbacul de Sus, un pitoresc sat din Sibiu, complexul Andreei Esca a devenit un adevărat refugiu pentru persoanele dornice să evadeze din agitația orașului și să se bucure de liniștea și frumusețea naturii.

Dat fiind că ne apropiem cu repeziciune de minivacanța de 1 Mai, complexul Andreei Esca atrage atenția unui număr mare de turiști în căutare de cazare.

Pentru a te bucura de farmecul unei case tradiționale restaurate, ce datează de 150 de ani și care a fost modernizată în 2019, va trebui să aloci suma de 770 de lei pentru închirierea unei vile care oferă două dormitoare și o baie, cu o suprafață totală de 48 de metri pătrați.

Recent, Andreea Esca a vorbit despre rolul de mamă și despre amintirile pe care le are cu cei doi copii ai săi.

Adauga un comentariu