Cancan ultimă oră

Andreea Bălan vrea să investească în imobiliare. Artista are planuri mari într-o destinație de lux

Publicat: 01 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan vrea să investească în imobiliare. Artista are planuri mari într-o destinație de lux
Andreea Bălan vrea să investească în imobiliare

Andreea Bălan vrea să investească în imobiliare. Frumoasa jurată de la ”Te cunosc de undeva” are planuri mari și face toate demersurile posibile pentru ca planul ei să meargă ca roate. Aceasta se află în vacanță în Dubai cu familia și profită de ocazie pentru a-și pune planul în aplicare.

Andreea Bălan a plecat pentru câteva zile în vacanță cu familia, în Dubai. Artista vrea să se relaxeze, să își reîncarce bateriile, dar și să investească într-o afacere profitabilă. Ea are de gând să își cumpere apartament în Dubai și să îl dea spre închiriere pentru a face bani frumoși. Este, într-adevăr, o idee ingenioasă, iar artista caută cele mai bune oferte.

Andreea Bălan vrea să investească în imobiliare

Andreea Bălan are planuri mari. Frumoasa artistă vrea să investească în imobiliare în Dubai, lucru practicat de multe persoane publice în această perioadă. Vedeta de la Antena 1 se află în vacanță cu familia, în Dubai și vrea să profite de ocazie pentru a alege un apartament bun și accesibil la perț. Aceasta vrea să achiziționeze un apartament cu două camere pe care să îl închirieze, iar atunci când vrea să meragă în vacanță în destinațua de lux să aibă un loc al ei.

”Este o investiție bună, pentru că aici în România mai am deja un apartament, am și casa și vreau acum să mai fac o investiție. Și m-am gândit în Dubai, e mai potrivit pentru că ai mai mulți bani din chirie. Poți să transformi apartamentul într-o reședință de vacanță, îl dai la o agenție și ei ți-l închiriază când tu nu ești acolo, iar apoi când vrei să vii în vacanță nu e nicio problemăUrmează, am fost la tot felul de vizionări și vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp. Un apartament cu 2 camere, deoarece dacă depășim 2 camere devine din ce în ce mai scump. Acest apartament poți să-l iei și îl închiriezi când nu ești acolo”, a declarat Andreea Bălan.

 

Adauga un comentariu