Local

Fiul interlopului Sile Cămătaru, personaj cheie într-un incident petrecut azi noapte la Iași! Iubita lui a provocat un accident după ce s-a urcat beată la volan. Ambii au fost la nuntă de la Le Gaga – EXCLUSIV / GALERIE FOTO / VIDEO / UPDATE

Publicat: 29 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul interlopului Sile Cămătaru, personaj cheie într-un incident petrecut azi noapte la Iași! Iubita lui a provocat un accident după ce s-a urcat beată la volan. Ambii au fost la nuntă de la Le Gaga - EXCLUSIV / GALERIE FOTO / VIDEO / UPDATE

Iubita fiului lui Sile Cămătaru a provocat un accident după ce s-a urcat beată la volan. Ambii au fost la nuntă de la Le Gaga. Cei doi s-au certat la nuntă, iar ea a plecat, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și a produs accidentul.

Conducătoarea auto, în vârstă de 27 de ani, este din Galați, și în urma testării a fost găsit cu o alcoolemie de 0,72 alcool pur în aerul expirat.

UPDATE: „În jurul orei 05.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier, în cadrul căruia o femeie, care ar fi condus un auto, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. Aceasta a fost testată alcoolscopic, rezultând că se află sub influența alcoolului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Femeia a fost condusă la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei“, au declarat polițiștii ieșeni.

Știrea inițială

În această dimineață, un accident rutier a avut loc pe șoseaua Nicolina din Iași. Un bolid de zeci de mii de euro s-a făcut praf. Şoferul a trecut milimetric pe lângă moarte.

Aceasta conducea cu viteză foarte mare și a pierdut controlul autoturismului în curbă, a sărit peste un șanț și a ajung în curtea unui localnic. Alte două persoane s-au ales cu pagube, gardurile gospodăriilor fiindu-le distruse.

În vehicul se aflau două persoane. Nu se știe cu exactitate cine se afla la volan însă ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că au consumat băuturi alcoolice.

 

Accident rutier înfiorător într-o localitate ieșeană. Șoferul autoturismului a scăpat ca prin minune după ce a intrat în coliziune cu un TIR

În urmă cu cinci zile, în localitatea ieșeană Uricani, a avut loc un accident rutier. În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism. Șoferul din mașină a scăpat ca prin minune cu viața, fiind ușor rănit. Vehiculul a fost distrus. Bărbatul a afirmat că ar fi adormit la volan.

Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că TIR-ul se afla parcat pe marginea carosabilului, fiindu-i imposibilă deplasarea din cauza unei defecțiuni. Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a adormit și s-a izbit în partea din spate a autovehicului de tonaj mare.

Bizoni în trafic. Poliţiştii locali au sancţionat contravențional un autoturism parcat pe trotuar

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

Se pare că tot mai des ieșenii parchează neregulamentar fără a mai depune eforturi în găsirea unui loc de parcare. Bizonii ieșeni din trafic sunt pretutindeni.

Cui îi aparţine maşina

Autoturismul parcat neregulamentar pe trotuar este deţinută de Dan Zaharia, proprietarul firmei Extind.ro. Firma Extind.ro se ocupa de închirieri imobiliare de la Fab Lab. Conducătorul autovehiculului a parcat neregulamentar la o distanţă infimă de parcarea subterană de la Palas, doar să nu mai plătească contravaloarea unui bon de parcare.

Grav accident la Stâna Poieni. O mașină în care se aflau și doi copii a iesit în decor

În urmă cu patru zile, pe 25 iulie a.c., a avut loc un grav accident pe raza localității Stâna Poieni, din comuna Schitu Duca. O mașină a iesit în decor, după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului. O mașină a părăsit partea carosabilă. În autoturism se aflau șoferul și doi copii, cu toții alegându-se cu răni în urma impactului. Astfel, cei trei au fost preluați de o ambulanță și un echipaj SMURD.

Pasagerii, două fețițe, au fost transportați la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași. Poliția Rutieră s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări și pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier. Autoturismul venea de la Vaslui, cei trei îndreptându-se spre casă, la Perieni. Din nefericire, mașina a derapat într-o curbă din cauza vitezei excesive și a parcurs, necontrolată, aproximativ 80 de metri.

 

Adauga un comentariu