Local

Accident rutier grav la Iaşi! O ambulanţă a izbit o femeie pe trecerea de pietoni! (EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav la Iaşi O ambulanţă a izbit o femeie pe trecerea de pietoni EXCLUSIV - FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier grav la Iaşi

Accident rutier grav la Iaşi! O ambulanţă a izbit o femeie pe trecerea de pietoni. În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav în localitatea ieşeană Podu Iloaiei. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, o femeie a fost izbită pe trecerea de pietoni de o ambulanţă.

Accident rutier grav la Iaşi! O ambulanţă a izbit o femeie pe trecerea de pietoni!

Accident rutier grav la Iaşi! O ambulanţă a izbit o femeie pe trecerea de pietoni! La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei. Este vorba despre o ambulanță privată a Centrului Medical Unirea P. L. Bacău.

După cum putem observa pe imaginile surprinse de un participant la trafic, femeia se angajase într-o traversare regulamentară, iar conducătorul auto nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu precizează că victima, A. L., femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea ieșeană Podu Iloaiei a fost preluată de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. A fost diagnosticată cu policontuzii, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunostinței, traumatism toraco abdominal, contuzie șold drept, contuzie umăr drept și traumatism genunchi drept.

„A. L., în vârstă de 42 ani, din Podu Iloaiei. Diagnostic: policontuzionat prin accident rutier (fiind pieton), traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism toraco-abdominal, contuzie şold drept, contuzie umăr drept, traumatism genunchi drept. Pacienta a fost lovită de o ambulantă privată, a fost preluată de echipajul SMURD-TIM și dusă la UPU Sf. Spiridon. Investigata tratată, stabilă în UPU. O vom trimite şi la neurochirugie.”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iași.

Sursă video: Ionuț Costin – Facebook

Accident rutier grav la Iaşi! Pieton acroșat de autoturism în zona CUG

Spre sfârșitul lunii februarie a acestui an un pieton a decedat, după ce a fost acroșat de un autoturism. În dimineața zilei de 24 februarie 2020, în jurul orei 5.30, în zona CUG a avut loc un accident rutier. Un pieton a fost lovit de un autoturism.

După impact persoană şi-a pierdut cunoştința. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical pentru a-i acorda primul ajutor victimei şi pentru a-l transporta la o unitate medicală. De asemenea poliţia a cercetat cauzele producerii accidentului. Tânărul nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. În pofida eforturilor medicilor pietonul, acroşat de autoturism a murit. Numele victimei este Marcu Marcel! Lucra la Institutul de Chimie Macromoleculară Petru Poni.

Conducătorul auto, Răzvan Florin B., un tânăr în vârstă de 21 de ani, se afla la volanului unui autovehicul ce se deplasa dinspre Podu Roș spre CUG. Șoferul ar fi surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 53 de ani ce traversa regulamentar strada.

Biciclist lovit pe trecerea de pietoni

Accident rutier pe trecerea de pietoni, în Iași. Accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia, în urmă cu o săptămână. Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, victima trecea cu bicicleta pe trecerea de pietoni.

În această zonă au frecvent accidente, mulți șoferi preferând să parcheze în apropierea trecerii de pietoni, iar vizibilitatea este redusă.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Accident rutier grav la Iaşi! Pieton lovit în fața Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași

Pe data de 13 mai 2020 un accident rutier a avut loc în municipiul Iaşi. Mai exact, în faţa Spitalului de Copii „Sfânta Maria” ar fi fost acroşat un pieton.

„Astăzi, 13 mai a.c., în jurul orei 9.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Lupu din municipiul Iași ar fi surprins și accidentat un alt bărbat, de 68 de ani, din municipiul Iași, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pietonul, un bărbat, se angajase într-o traversare regulamentară. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate pentru pietoni. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Adauga un comentariu