Cultural

Constantin Enceanu îl face praf pe Grigore Leşe: „Cine îl ia pe el la nunţi? Nu o să-l cheme nimeni”

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Constantin Enceanu îl face praf pe Grigore Leşe Cine îl ia pe el la nunţi Nu o să-l cheme nimeni
Grigore Lese si Constantin Enceanu au ajuns iar la un conflict

Scandal monstru în showbiz. Protagoniştii sunt, de data aceasta, Constantin Enceanu şi Grigore Leşe. Enceanu a reacţionat dur după ce Leşe a spus că cei care cântă la nunţi nu sunt artişti, ci ciubucari.

Constantin Enceanu şi Grigore Leşe nu-şi mai vorbesc de ani de zile, însă, se pare că aceştia au început un nou război după ce Grigore Leşe i-a numit ciubucari pe cei care cântă la nunţi.

Ce au de împărţit Constantin Enceanu şi Grigore Leşe

Reamintim că cei doi artişti s-au certat în urmă cu cinci ani, atunci când aceştia erau juraţi la o emisiune. Recent, Grigore Leşe a făcut niște afirmații care l-au deranjat pe Constantin Enceanu.

”Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe.

Constantin Enceanu a reacționat dur la auzul acestor cuvinte și a ținut să-l pună la punct pe colegul său.

”Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum.

Ca artist, trebuie să fii foarte atent, să nu răcești, să nu răgușești. De pildă, eu nu beau rece sau sucuri acidulate, iar somnul e foarte important. În plus, nu vorbesc între evenimente, decât prin sms sau în șoaptă. Șoferul meu știe. Adesea îi fac semn cu mâna, ca să vireze stânga sau dreapta, pe drum”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit Ego.ro.

Ce a pățit Constantin Enceanu pe litoral

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, a petrecut, recent, un sejur cu familia pe litoralul românesc. Cântărețul de muzică populară a ales un loc retras între Eforie Nord și Eforie Sud, pentru a face plajă în intimitate. Dar nu s-a putut bucura de liniște, iar momentele de intimitate au fost spulberate de fanii care și-au făcut imediat apariția.

Artistul a povestit că a fost asaltat de fani care voiau să facă poze cu el, însă artistul a refuzat, motivul a fost faptul că era în costum de baie și a spus că are nevoie de intimitate.

Comentarii
  • Constantin Enceanu. PĂCAT. DAȚI DOVADĂ DE LIPSĂ DE CARACTER. NU-L AVEȚI NICI MĂCAR LA NIVELUL EXPRIMĂRII PROFESIONALE. ÎN ALTĂ ORDINE DE IDEI NU SUNTEM CURIOȘI SĂ AFLĂM PĂREREA UNUI X FAȚĂ DE Y. CLAR ?!?!

Adauga un comentariu