Cancan

Cu cine s-a iubit Melania Medeleanu? Vedeta a trecut printr-o adevărată dramă

Publicat: 18 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu cine s-a iubit Melania Medeleanu Vedeta a trecut printr-o adevărată dramă
Melania Medeleanu s-a iubit timp de patru ani cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi

Melania Medeleanu s-a iubit pentru o perioadă scurtă de timp cu Vlad Voiculescu. Aceasta și-a lăsat cariera din televiziune pentru a lucra cu cei mici. Vedeta a colaborat cu fostul ministru al Sănătății la proiectul ”MagicCAMP”, apoi s-au îndrăgostit. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune. La momentul actual, jurnalista este împreună cu un bărbat a cărei identitate este necunoscută.

Ani de zile, vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta își dorea foarte mult un copil, însă nu putea să aibă. În cele din urmă a venit pe lume micuțul, Radu Petru.

Cu cine s-a iubit Melania Medeleanu de-a lungul vremii?

Pentru mulți ani de zile, vedeta a lucrat în televiziune. Ulterior, s-a hotărît să facă o schimbare și să lucreze cu cei mici. Aceasta a colaborat cu Vlad Voiculescu la un proiect, ”MagiCAMP”. La scurt timp, cei doi s-au îndrăgostit și au început o relație. Cu toate că au mers pe drumuri separate, fosta prezentatoare TV nu regretă ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a povestit că cei doi nu au găsit echilibrul dintre job și relația pe care o aveau, motiv pentru care în majoritatea timpului vorbeau doar depsre „MagiCAMP”. Mai mult de atât, vedeta a precizat că chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, din cauza a ceea ce au reușit să construiască, legătura dintre ei va fi mereu una puternică.

”Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCAMP. Magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat. N-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCAMP.”, a declarat Melania Medeleanu.

Înainte de a fi într-o relație cu Vlad Voiculescu, aceasta a fost căsătorită cu solistul trupei Taxi timp de 4 ani. Ulterior,  cei doi au decis să divorțeze. La momentul actual, fosta prezentatoare TV este fericită alături de tatăl copilului său. Fiind o fire discretă, Melania Medeleanu  nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul din viața sa. Aceasta a precizat doar că este un om bun și că nu este persoană publică.

Jurnalista a trecut prin momente cumplite

În urmă cu trei ani de zile, fosta prezentatoare TV a adus pe lume un băiețel, Radu Petru. Aceasta a fost în culmea fericirii. Melania a ținut sarcina ascunsă de ochii curioșilor până în ultimul moment. Mai mult de atât, vedeta a povestit într-un interviu că a suferit enorm de mult din cauza faptului că nu putea avea copii. În cele din urmă, jurnalista s-a gândit chiar să adopte unul.

”Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum.  Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca în cele din urmă Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu.”, a declarat Melania Medeleanu.

Melania Medeleanu s-a iubit timp de patru ani cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Cei doi au divorțat, apoi jurnalista a început o relație cu Vlad Voiculescu. La momentul actul, vedeta se întâlnește cu un bărbat a cărei identitate nu este cunoscută. O relație discretă are și Radu Itu, alături de iubita sa. Acesta s-a decis să o ceară în căsătorie după ce s-a întors în țară.

Adauga un comentariu