Cancan

Anamaria Prodan ipostaze sexy pe rețelele de socializare! Care este adevăratul motiv din spatele divorțului de Reghe?

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan ipostaze sexy pe rețelele de socializare Care este adevăratul motiv din spatele divorțului de Reghe
Anamaria Prodan nu se afișa atât de des în ipostaze sexy când era împreună cu Laurențiu Reghecampf

Ipostazele sexy cu Anamaria Prodan sunt la ordinea zilei. Impresara nu se sfiește să-și arate trupul sculptat ori de câte ori are ocazia. Aceasta nu are intervenții estetice, dar a precizat că își face foarte multe tratamente pentru a avea un ten fără imperfecțiuni.

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, fostul partener al vedetei a precizat care este adevăratul motiv pentru care și-a părăsit soția. După spusele sale, ruptura a avut loc cu mult timp înainte.

Anamaria Prodan a fost surprinsă în ipostaze sexy

Anamaria Prodan este celebră pentru aparițiile sale incendiare și controversate. Impresara și-a uimit din nou urmăritorii de pe Instagram cu o imagine ce a atras privirile tuturor bărbaților. Aceasta este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, pozând din ce în ce mai sexy. Anamaria Prodan a renunțat la lenjeria intimă și a fost surprinsă doar în dresuri. Totuși, vedeta nu s-a oprit aici și s-a fotografiat goală în cada plină cu spumă. Soția lui Reghe a primit foarte multe aprecieri la imagine, iar comentariile au fost pe măsură. Într-o altă poză, Anamaria Prodan a apărut în costum de baie, la piscină. Din postarea respectivă se poate observa trupul sculptat al vedetei. 

Aceasta se mândrește cu corpul pe care îl are, iar pentru a se menține în formă, impresara petrece foarte multe ore la sală. La 49 ani, soția lui Reghe are un trup de invidiat la care unele domnișoare doar visează. Aceasta este mereu preocupată de imaginea sa și de aparițiile sale ce atrag mereu atenția publicului. Cu toate că este una dintre cele mai bogate vedete, aceasta  a mărturisit că nu are operații estetice deoarece îi este teamă de ele. Totuși, impresara apelează la tratamente estetice pentru a avea o piele perfectă fără imperfecțiuni.

„Este o chestie de genă la noi în familie. Bunica mea la 80 de ani arăta ca un bebeluș la față, și mama a moștenit-o, și din fericire și eu pe ele. În afară de implanturile mamare nu am alte intervenții estetice”, a declarat Anamaria Prodan.

O altă vedetă ce are un corp de invidiat este și Diana Matei. Cântăreața a fost la un pas de divorț de partenerul său, însă a reușit să treacă peste momentele dificile alături de soțul său.

Laurențiu Reghecampf a fost înșelat

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a precizat care este adevăratul motiv pentru care este în prag de divorț. Bărbatul a specificat că separarea a avut loc cu mult înainte, în 2019. Cu fiecare apariție pe care a avut-o, Anamaria Prodan a aruncat săgeți spre fostul partener. Celebrul antrenor nu a dorit să discute prea mult subiectul respectiv, însă cu ocazia emisiunii a precizat adevăratul motiv pentru care și-a părăsit soția. Reghe a mărturisit că ruptura s-a produs în momentul în care acesta a văzut niște imagini cu Anamaria și Dan Alexa. Vedeta a precizat că a fost deranjat de faptul că soția sa a făcut o presupusă criză de gelozie din cauza fotbalistului.

„Un moment delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o alta întorsătură”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Astfel, antrenorul a precizat că motivul divorțului a fost aventura pe care ar fi avut-o soția sa cu Dan Alexa, fostul fotbalist al cărui impresar era chiar ea. Mai mult de atât, bărbatul a spus că dacă nu ar fi fost acel incident nu ar fi părăsit-o. Acesta a recunoscut că a încercat să treacă peste situația respectivă, dar nu a reușit. Totuși, iubita lui Reghe l-a făcut mai fericit ca niciodată, aducându-i pe lume un băiat sănătos și frumos. 

Anamaria Prodan nu se afișa atât de des în ipostaze sexy când era împreună cu Laurențiu Reghecampf. Bărbatul a precizat în trecut că nu îi făcea plăcere ca soția lui să apară în astfel de imagini. De când este o femeie liberă, imaginile incendiare apar aproape zilnic pe rețelele de socializare, iar fanii sunt în extaz. 

Adauga un comentariu