Cancan

Cum arată iubita lui Reghe după ce a născut? Bărbatul a dezvăluit când va avea loc nunta

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată iubita lui Reghe după ce a născut Bărbatul a dezvăluit când va avea loc nunta
Reghe este foarte fericit alături de iubita sa

Cu toate că a născut în urmă cu o lună, iubita lui Reghe arată senzațional. Frumoasa șatenă nu este deloc schimbată, iar silueta sa este impecabilă. Corina, alături de tatăl copilului său au participat la primul eveniment public după ce a venit pe lume noul membru al familiei. Aceasta a purtat o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri.

În cadrul unui interviu, antrenorul a specificat și când va avea loc nunta. Bărbatul a precizat că momentan așteaptă ca divorțul său să se finalizeze. 

Cum arată iubita lui Reghe după ce a născut? 

Iubita lui Reghe, în vârstă de 29 ani a născut de curând un băiețel sănătos și minunat. Antrenorul a fost primul ce a postat o poză pe contul său de Instagram cu noul membru al familiei. Din imagine se poate observa cât este de fericit, fotografia primind numeroase aprecieri și comentarii. Laurențiu Reghecampf are trei copii, cu trei femei diferite: Mariana, Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Bărbatul a dezvăluit și numele pe care fiul său îl va avea: Liam. La fel ca și ceilalți doi băieți, numele celui de-al treilea începe tot cu litera „L”. 

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Primul eveniment public la care cuplul a participat a fost la Palatul Regal din București, organizat de o casă de bijuterii. În cadrul acestuia au fost premiate femei de succes din România, printre care s-au numărat și  Maria Lucia Hohan, Mihaela Geoană și Malvina Cservenski. La prima apariție publică, după ce a devenit mamă, Corina Caciuc, a purtat o cămașă albă, pantaloni negri și a fost machiată discret. În ceea ce privește coafura, frumoasa șatenă a avut părul prins. Cu toate că a trecut foarte puțin timp de când a născut, iubita lui Reghe arată senzațional.

Laurențiu Reghecampf, depre nunta cu Corina Caciuc: „În momentul de față nu acest lucru este important”

Antrenorul a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre un posibil mariaj alături de mama fiului său. Acesta a povestit că va urma în viitorul apropiat, însă la momentul actual evenimentul nu este pus pe primul loc. Bărbatul a declarat că dorește mai întâi să se finalizeze divorțul cu Anamaria Prodan, apoi va decide ce se va întâmpla. Mai mult de atât, Reghe a precizat că iubita sa a ieșit cel mai rău din toată povestea. 

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina”, a declarat antrenorul. 

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu doi ani. Bărbatul a precizat că a văzut-o pe Corina și a încercat să ia legătura cu ea. Cei doi au început să iasă ulterior și să se cunoască mai bine. Antrenorul a precizat că spera ca și Anamaria Prodan să cunoască pe cineva ce o va face fericită. Totuși, fosta sa parteneră de viață, are alte planuri. Aceasta a precizat că dorește să pozeze nud când va împlini 50 de ani.

Reghe este foarte fericit alături de iubita sa. Bărbatul este în culmea fericirii datorită fiului său ce a venit pe lume.

Adauga un comentariu