Cancan

De ce tot amână nunta Bogdan Jianu și Cătălina Ponor? Ce spune Julia Chelaru despre relația fostului soț

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce tot amână nunta Bogdan Jianu și Cătălina Ponor Ce spune Julia Chelaru despre relația fostului soț
Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au relație extrem de discretă

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au o relație de 4 ani. Deși cei doi sunt logodiți de doi ani, au tot amânat nunta din cauza pandemiei. Cu toate acestea, fosta gimnastă a declarat că dragostea lor nu ține cont de un act. În trecut, bărbatul a fost căsătorit cu Julia Chelaru, însă relația celor doi s-a răcit în timp și au decis să meargă pe drumuri separate.

Surse din anturajul cuplului spun că îi leagă două pasiuni foarte mari, iubirea pentru câini și cai. În urmă cu câțiva ani, Cătălina a luat lecții de echitație chiar de la logodnicul său, iar de atunci s-a îndrăgostit de cai.

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor sunt logodiți de doi ani

Deși Bogdan Jianu și Cătălina Ponor sunt logodiți de doi ani, cei doi au tot amânat nunta. Gimnasta a fost cerută în căsătorie în vara anului 2020, însă până în momentul de față aceștia nu au ajuns la altar. Cătălina Ponor a declarat anul trecut că pandemia este motivul pentru care au tot amânat fericitul eveniment. Mai mult de atât, vedeta a menționat că dragostea lor nu stă într-un act și că nu se grăbesc să facă pasul cel mare. 

„Nu cred neapărat în acte. Sigur, după ce ai primit un inel și o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamț, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a declarat Cătălina Ponor.

Bogdan Jianu i-a cerut mână frumoasei brunete în preajma zilei sale de naștere. Ulterior, aceata a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu inelul l-a care a primit sute de comentarii. Cei doi se cunosc de mai bine 14 ani, însă relația lor a evoluat în anul 2018. Cu toate că între Bogdan Jianu și Cătălina Ponor este o diferență de vârstă de 18 ani, acest lucru nu a stat în calea fericirii lor. Bărbatul are 52 ani și este de profesie actor și regizor.

 Ce spune Julia Chelaru despre relația fostului soț

În trecut, Bogdan Jianu a fost căsătorit cu Julia Chelaru, fosta membră a trupei „Exotic”. Cu toate că au avut o relație de 16 ani, din care 9 ani au fost căsătoriți, în final au ales să meargă pe drumuri separate. Divorțul s-a pronunțat în 2018, pe cale amiabilă, iar cei doi au rămas în relații foarte bune. Mai mult de atât, cântăreața are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț. Julia a declarat că bărbatul s-a îndrăgostit de ea pe când făcea parte din trupa „Exotic”. Bogdan a văzut-o la TV, apoi a făcut tot ce i-a stat în putință 

pentru a o cuceri. Când au decis să se despartă,  cântăreața a mărturisit că au plâns împreună ca doi copii.

„Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam. Ne-am întâlnit acasă să vorbim.”, a declarat Julia Chelaru.

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au relație extrem de discretă. Cei doi se afișează destul de rar pe rețelele de socializare, iar în ceea ce o privești pe logodnica bărbatului, aceasta a avut o relație cu Tommy Ramos. Un cuplu la fel de discret este și Vlad Drăgulin alături de iubita sa, cei doi ferindu-se de ochii curioșilor.

Adauga un comentariu